Με την Μάσκα ξεχωρίζουν τα πρόβατα της Υποταγής.

Πέρασαν στο σχέδιο Β στην Ελλάδα με υποχρεωτική ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ!!! Με απόφαση της Κυβέρνησης την επιβάλουν στους περισσότερους κλειστούς χώρους, δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή σε εστίαση και εμπόριο. Με τη κίνηση αυτή η κυβέρνηση ισοπεδώνει την κοινωνία χωρίς να υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία σε ποιο βαθμό η μάσκα εμποδίζει την διασπορά του ιού,αλλά και αδιαφορώντας για τις ευπαθείς ομάδες που δεν την αντέχουν λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που έχουν..

Μάλιστα υπάρχουν και καταγγελίες από ανθρώπους που έχουν γνώση της αγοράς πως αυτό γίνεται για να ενισχυθούν τα delivery των μεγάλων σούπερ μάρκετ στο οποίο είχαν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ. Διότι delivery ως γνωστών σημαίνει λιγότερο προσωπικό αλλά και «ελάχιστη παραγγελία» από τους καταναλωτές.

Οι καταναλωτές σταμάτησαν να πηγαίνουν στα Σούπερ Μάρκετ και οπού τους υποχρεώνουν να φορούν μάσκα και ψωνίζουν σε καταστήματα της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ των αντιδρώντας στην φορεσιά ΥΠΟΤΑΓΗΣ!!!

Τα πρόβατα ακολουθούν την Κυβέρνηση ..Τέτοια προβατίλα βλέπεις έξω απο τα SM που φορούν την μάσκα για να ψωνίσουν..ΜΠΕΕΕΕΕΕ

Οι πολίτες που έχουν αντιληφθεί την ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ εναντίον μας δίνουν πόνο στα Καθάρματα της Πολιτικής αυτής για τον πλήρη ελεγχο μας και για τον ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ που μας ετοιμάζουν.Μην υποκύψετε στα Παρανοϊκά Ναζίδια που εκτελουν σχέδιο μείωσης πληθυσμού. Δεν νοιάζονται ούτε για τις ευπαθείς ομάδες..το μόνο που τους ενδιαφέρει πως θα μειώσουν τον πληθυσμό.

Μην υποκύψετε..ψηλά τι κεφάλι και χωρίς μάσκα. Αφήστε τους άλλους να κυκλοφορούν με μουσαριόλα!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΔΩ.

Δεν παίζονται οι τύποι!! Υποχρεωτική μάσκα στα Super Markets για όλους..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button