Δεν παίζονται οι τύποι!! Υποχρεωτική μάσκα στα Super Markets για όλους..

Δινουν τη χαριστική βολή σε εστίαση και εμπόριο αδιαφορώντας για τις ευπαθείς ομάδες που δεν την αντέχουν για να ενισχυθούν τα delivery των μεγάλων SM

Υποχρεωτική καθίσταται από αύριο, κατόπιν σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ, τόσο για εργαζομένους όσο και για καταναλωτές.

Αυτό αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.«Εφαρμόζοντας την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19, εκδίδεται ΚΥΑ με την οποία καθίσταται από αύριο, υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ από τους εργαζομένους & καταναλωτές» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Σταμπουλίδης.

Οι τύποι δεν παίζονται!! Παρ οτι υπάρχουν τεκμηριωμένες μελέτες οτι η χρήση μάσκας προκαλεί  μείωση της οξυγόνωσης του αίματος (υποξία) ή αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα (C02) του αίματος..Προσφατα δημοσιεύσαμε  Την επιστημονική και τεκμηριωμένη εργασία  του Μάριου Δημόπουλου (Doctor of Naturopathy, Υποψήφιου Ph.D), που αναδεικνύει την επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας (που έχουν βαλθεί να μας φορέσουν) και βεβαίως που ξεσκεπάζει όλο το άθλιο παιγνίδι που παίζεται σε βάρος των πολιτών από την συστημική συμπαιγνία πολιτικο-οικονομικο-“επιστημονικών” …. ντόπιων και διεθνών συμφερόντων.

Κι όμως θέλουν να βάλουν σε όλους Μουσαριόλα και να κυκλοφορούμε με μάσκες..Την ίδια ώρα μαθαίνουμε οτι ξεκινά από την Τρίτη ο Χαρδαλιάς το ίδιο θέατρο στη Τηλεόραση.

Και ολα αυτά μόλις αποκαλύφθηκε από 6 Χώρες(Βουλγαρία,Γερμανία,Ιταλία,Σουηδία Ισπανία και Γαλλία)  στην Ευρώπη ότι δεν είναι θανατηφόρος ο ιός και οτι δεν πέθανε κανένας απο Κορωνοιό..Ομαδα Παθολόγων έκανε αυτοψίες σε νεκρούς που ο θάνατος τους αποδόθηκε  σε Κορωνοιό και διεπίστωσαν ότι δεν υπήρξαν τέτοια μονοκλωνικά αντισώματα. Οι παθολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα  ότι δεν υπάρχει Κανένας που να πέθανε απο Κορωνοιό!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Oλα δείχνουν οτι μας πάνε στο Τερματικό τους σχέδιο που είναι ο Μαζικός εμβολιασμός και θα αρχίσουν τα ίδια κόλπα με αύξηση κρουσμάτων και θανάτους.Μην ξεχνάτε οτι εφαρμόζουν σχέδιο ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ κατά των πολιτών για τον πλήρη ελεγχο μας και μείωσης πληθυσμού. Απο τον εμβολιασμό στοχεύουν να δολοφονήσουν το 70% του πληθυσμού. Ακολουθούν τους οπαδούς της μείωσης αυτά τα Παρανοϊκά Ναζίδια και όσο χοντραίνουν την υπόθεση δεν θα αργήσει και το ξέσπασμα των πολιτών.

Η μάσκα για όλα αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ είναι σήμα ΥΠΟΤΑΓΗΣ….Τα υποψήφια ΘΥΜΑΤΑ πρέπει να την φορέσουν για να διακρίνονται ποιοι θα δεχθούν το εμβόλιο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και ποιοι θα το αρνηθούν.

Η υποχρεωτική μάσκα, αναμένεται να επιβληθεί από τους ξεφτιλισμένους υπάνθρωπους,  σταδιακά στους περισσότερους κλειστούς χώρους, δίνοντας έτσι τη χαριστική βολή σε εστίαση και εμπόριο. Με τη κίνηση αυτή η κυβέρνηση ισοπεδώνει την κοινωνία χωρίς να υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία σε ποιο βαθμό η μάσκα εμποδίζει την διασπορά του ιού,αλλά και αδιαφορώντας για τις ευπαθείς ομάδες που δεν την αντέχουν λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που έχουν..

Μάλιστα υπάρχουν και καταγγελίες από ανθρώπους που έχουν γνώση της αγοράς πως αυτό γίνεται για να ενισχυθούν τα delivery των μεγάλων σούπερ μάρκετ στο οποίο είχαν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ. Διότι delivery ως γνωστών σημαίνει λιγότερο προσωπικό αλλά και «ελάχιστη παραγγελία» από τους καταναλωτές.

Αν αυτό με τη μάσκα το δεχθούμε μας τελείωσαν..ακολουθεί το Τσιπάκι και θα πλακώνεστε με το κάθε πρόβατο που υπακούει σε ΣΜ λεωφορεία τρένα κλπ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Ενω ΞΕΡΟΥΝ οτι κάνει ζημιά στους υγιείς, υποχρεωτική από αύριο η χρήση μάσκας για εργαζομένους και καταναλωτές στα Σούπερ μάρκετ. Προσπαθούν να γίνουν κανονικοί εγκληματίες ή πέσαν οι πωλήσεις του εργοστασίου τους;

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button