Με πρόφαση τον ιό διαλύουν και την παιδεία..Θελουν κάμερες και live

Το σίγουρο είναι ότι είναι αντιπαιδαγωγικό..Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ με την Πανδημία και το σχέδιο Κορονοιός διαλύει από τη στιγμή που το εκτελούν διαλύει την Οικονομία την Οικογένεια την Ψυχολογία και την Ελευθερία του Λαου..Τώρα έρχονται να αποτελειώσουν και την Παιδεία με τη γνωστή πρόφαση…Διαβάστε την ανακοίνωση αντίδρασης από το ΚΚΕ όσο ακόμη κάποιοι μιλάνε και τα λένε..Παράλληλα με τα πολιτικά απαράδεκτα σχέδια και μετά τη κονόμα με τις μάσκες κάποιοι θα τα κονομήσουν με τις κάμερες!!!

Να αποσυρθεί άμεσα η επικίνδυνη και αντιπαιδαγωγική τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για on – line μετάδοση μαθημάτων μέσα από τις σχολικές τάξεις.

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, σε άσχετο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, επιδιώκουν να νομοθετήσουν την απαράδεκτη, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά, διαδικασία on – line μετάδοσης των μαθημάτων μέσα από τις σχολικές τάξεις, με τοποθέτηση καμερών μέσα στις αίθουσες.

Αυτή η διαδικασία βρίσκει αντίθετο το σύνολο της εκπαιδευτικής και επιστημονικής κοινότητας. Αυτή η ρύθμιση ανοίγει επικίνδυνους δρόμους για την ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία. Δεν πατάει σε κανένα παιδαγωγικό κριτήριο. Ανοίγει το δρόμο για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μέτρο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ασύγχρονη και σύγχρονη). Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι μία σύνθετη υπόθεση που καμία σχέση δεν έχει με την «ζωντανή αναμετάδοση». Δεν υπάρχει καμία δικλείδα ασφαλείας ότι το μάθημα δεν καταγράφεται, δε μαγνητοσκοπείται, αφού δεν μπορεί να ελεγχθεί από τον ίδιο τον εκπαιδευτικό.

Αντί να προχωρήσουν στην υλοποίηση όλων των απαραίτητων μέτρων, ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίοι όροι υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία, προχωρούν σε εμβαλωματικές διατάξεις που εκθέτουν σε πολλαπλούς κινδύνους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Η στάση του υπουργείου Παιδείας είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.
Να αποσυρθεί άμεσα η τροπολογία.

ΑΘΗΝΑ 8/5/2020 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ
ΚΚΕ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button