Με νυκτερινή Τροπολογία η ΧΟΥΝΤΑ Μητσοτάκη θα στέλνει φυλακή για πλημμέλημα και σπίτι έναν Δολοφόνο.

Η Δημοκρατία σε κίνδυνο.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει τη Χουντική επέλαση της…Διαβάστε πως μια οποιαδήποτε ποινή δεν θα εχει ανασταλτικό αποτέλεσμα για να χωνει Φυλακη πολίτες..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!!
amazonios.net
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
Όλοι οι αχυράνθρωποι που υπηρετούν συμφέροντα ολιγαρχων ,τρέμουν την αντίδραση των πολιτών, και απαντούν με συλλήψεις.
Με νυχτερινή φυσικά τροπολογία,στα σκοτάδια με την στήριξη των Media που ελέγχουν ,είπαμε ,γνήσιοι Πουτινικοί, επειδή τρέμουν την αντίδραση του λαού. Πουτινάκια της ΝΔ ιδού τα έργα σας
 Θα στέλνουν φυλακή έναν διαδηλωτή και σπίτι έναν δολοφόνο.
Η κυβέρνηση με τροπολογία, που πέρασε αιφνίδια φέρνει αποσπασματική τροποποίηση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, με την οποία δεν δίνεται δυνατότητα στο δικαστή να χορηγήσει αναστολή ακόμα και για πλημμελήματα.
Με απλά λόγια δεν επιτρέπει την αναστολή ή μετατροπή της ποινής με κανένα τρόπο, ενώ επιτρέπεται για άλλα αδικήματα και μάλιστα κακουργήματα.
Όπως είναι λογικό οι δικηγόροι αντιδρούν για την πρωτοφανή απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα χωρίς διαβούλευση στη Βουλή, καθώς για ένα πλημμέλημα κάποιος θα βρίσκεται στην φυλακή, ακόμα και αν εν τέλει στο Εφετείο θα κρίνεται αθώος.
Και όλα αυτά ενώ έμποροι ναρκωτικών και δολοφόνοι θα έχουν ηπιότερη αντιμετώπιση.Όπως αναδεικνύει η η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων η κυβέρνηση επιχειρεί να αποτρέψει κάθε κοινωνική δραστηριότητα (απεργιακές κινητοποιήσεις, συνδικαλιστικές διεκδικήσεις κλπ) και κάθε μορφή κοινωνικής αντίδρασης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Δεν πέφτω από τα σύννεφα πια.
    ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΆΜΑΙ.
    ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΚΆΤΙ ΆΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΥΤΌ ΤΏΡΑ????
    ΕΡΏΤΗΜΑ ΘΈΤΩ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button