Με μεγάφωνα το Ραμαζάνι τους..και η Κεραμέως δήλωσε ότι δεν ανοίγει τις εκκλησίες!!!

Στη Θράκη έχουμε άλλους Νόμους..Βγαίνουν με νταούλια για τη Θρησκεία τους!!!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ στους Ισλαμιστές για το Ραμαζάνι τους…Οι Μουσουλμάνοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μεγάφωνα των Τζαμιών τους  κ.α  Το μόνο μέλημα τους ήταν να μην κάνουν Πάσχα οι Ελληνες να μην Κοινωνήσουν και να μην λάβουν το ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!! Να μην γινει περιφορά του Επιταφίου!!!

Τα αργυρώνητα Μέσα Εξαπάτησης με τους Παπαγάλους τους και όλα τα Μασονάκια έχουν καθίσει στα αυγά τους..Όπως και οι Τσιορδο-Χαρδαλιάδες!!!

H έναρξη του Ραμαζανιού που διαρκεί ένα μήνα, θα γίνει αύριο με ΧΑΜΗΛΑ τα ΜΕΓΑΦΩΝΑ  και φυσικά δεν θα τους ενοχλήσει κανένας…διότι έχουμε Τρισάθλιους που κυβερνούν  αλλά έχουμε και Ελληνες ευκολόπιστους..Τα μεγάφωνα των Χριστιανών θα μετέδιδαν τον ιό ενώ των Μουσουλμάνων ΟΧΙ!!!

Τα χαμηλά Μεγάφωνα το διαβάσαμε σήμερα στο ΘΕΜΑ

Η Αρχι-Μασόνα Κεραμέως εμφανίστηκε σήμερα στον ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι δεν έχει νέα από τους “Ειδικούς” για το άνοιγμα των εκκλησιών!!!

Έχουν αποκόψει τους Ελληνες από την Οικογένεια την Θρησκεία την επαφή τις συναθροίσεις και προετοιμάζουν το έδαφος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με τσιπάκι ..Το Σφράγισμα για την Οριστική σκλαβοποίηση μας..Γι αυτό δεν θέλουν τους Ελληνες κοντά στην εκκλησία και ενωμένους..

Αλλα ακόμη οι Ελληνες δεν κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να μην τους επιτρέψουν αυτό που έγινε το Πάσχα και πολύ περισσότερο να αφήνουν να συνεχίζεται να απαγορεύεται να ασκείς τα θρησκευτικά σου πιστεύω….Αλλα βλέπεις ο Αρχιεπίσκοπος και η Ι.Σ έχουν στη κεφαλή της Εκκλησίας τους Αντίχριστους της Κυβέρνησης και οχι τον Χριστό. Κρίμα το Αυτοδιοίκητο και το Σύνταγμα ..Τα χάρισαν όλα στο ΔΙΑΒΟΛΟ!!!

 

Στη Θράκη μάλιστα δείτε τι κάνει ο Ιμάμης και βγαίνουν με τα Νταούλια του ΙΣΛΑΜ  στη Νύχτα..Εγερτήριο Νυκτερινό για την Θρησκεία τους..Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απαγορεύσεις  .Μέχρι και έντυπο μετακίνησης εξέδωσαν  ΔΕΙΤΕ ΤΟ  με Υπογραφή του Προέδρου της Διαχειριστικής Επιτροπής Τεμένους .

Μάλιστα στις οδηγίες τους αναφέρουν οτι:

Για να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι νέοι μας που θα βαράνε το νταούλι στο ιφτάρ και στο σαχούρ, θα πρέπει κάθε βράδυ  να συμπληρώνουν το παρακάτω έγγραφο και να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους.

Σημείωση: Το νταούλι θα παίζεται κανονικά κάθε βράδυ στο ιφτάρ και στο σαχούρ, όπως συνέβαινε τα παλιά χρόνια.
Ερντέμ Χουσείν

Ο κ. Χουσεΐν είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αρριανών-Ροδόπης.

Θα πρέπει δηλαδή χριστιανοί και μουσουλμάνοι, είτε τους αρέσει είτε όχι, είτε νηστεύουν είτε όχι, να ανεχθούν επί ένα μήνα να περνά ο νταουλτζής και να τους ξυπνά στις 03:30 και 4 η ώρα το βράδυ!!!

 

Έρχονται όμως  βιβλικές καταστάσεις

 

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button