Επέμβαση της Αστυνομίας για περιφορά της Εικόνας της Παναγίας. Πρόστιμο & Αφαίρεση πινακίδων!!

Συνεχίζεται ο ΔΙΩΓΜΟΣ των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

Aπίστευτο σκηνικό στο Αίγιο με πρωταγωνιστές τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο, επιτρόπους της Παναγίας της Τρυπητής και ψάλτες. Προφανώς ο Ιερώνυμος καθ’ υπόδειξιν του πρώην Μητροπολίτη Αμβροσίου, με τον οποίον συνλειτουργούσαν, αμέσως μετά την λειτουργία έκανε περιφορά της Εικόνας στην πόλη.

Αρχικά την μετέφεραν πεζή και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στο γνωστό αγροτικό όχημα (με το οποίο άγιαζαν την πόλη προ μερικών εβδομάδων) και έκαναν περιφορά. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτες-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ επειδή μαζευόταν κόσμος και έδρασε άμεσα. Μάλιστα αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες από το αγροτικό που μετέφερε την εικόνα μια και όπως είπαν δεν είχε άδεια για μεταφορά στην καρότσα εικόνων κλπ, ενώ επιδόθηκε και πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Οσοι ήσαν παρόντες και υποστήριζαν την ενέργεια Ιερωνύμου – Αμβροσίου, το κατήγγειλαν μέσω διαδικτύου.

Αναμένεται και η αντίδραση από πλευράς της Τοπικής Εκκλησίας. Οι φωτογραφίες είναι της Πέπης Σπηλιωτοπούλου από το filodimos.gr, πριν γίνει το επεισόδιο.

Όσο ο Ελληνας κάθεται στη Φυλακή του σπιτιού του τόσο θα συνεχίζεται ο ΔΙΩΓΜΟΣ των Χριστιανών..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close