Με μάσκα και μπόλι πας κατ ευθείαν στο κοπάδι του Χάρου!!! Τωρα “κελαηδούν” κάποια εξαγορασμένα Μεσα για κινδύνους!!

Σιγα σιγα αρχίζουν και κελαηδούν τα Εξαγορασμένα Μεσα Ενημέρωσης με τη Λιστα Πέτσα….Δειτε εδω το OPEN…Τι μας λέει? Οτι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ που θα είχαν ελευθερία αν μπολιάζονταν τωρα…. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!!!

ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ οσοι εκαναν 2 και τρεις ΔΟΣΕΙΣ!!!

Κάποιοι υπέκυψαν και θυσιάστηκαν η θυσίασαν τα παιδιά τους..Κριμα ..Τωρα θα δουν τι ερχεται….Κάποιοι αντιστέκονται ακόμα γιατι το έψαξαν και γνωρίζουν οτι γίνεται μείωση πληθυσμού και σκλαβοποίηση..

Τους εκβίασε η Κυβέρνηση μαζι με την σιωπηλή αντιπολίτευση να κάνουν το μπόλι….Ενα πειραματικό σκευασμα που παραβιάζει και τους δέκα κώδικες της Νυρεμβέργης …Αυτα επισύρουν ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ..Οσοι παραβιάζουν ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ θα “απολογηθούν” πολύ σύντομα

Τα δηθεν εμβόλια τους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρηθούν κανονικά εμβόλια οταν μας έχουν πει οτι ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! Οταν δεν παρέχει καμια ανοσία ..Οταν οι εμβολιασμενοι Νοσουν και μεταδίδουν..Οταν πεθαίνουν περισσότεροι μπολιασμένοι..

Ειναι μια Γονιδιακή “θεραπεία” που δεν παρέχει ανοσία..και δεν θα έπρεπε αυτοί που κυβερνούν και εκτελουν εντολές της Νεας Ταξης να εξαναγκάζουν τους πολίτες να γίνονται πειραματόζωα χωρις την συγκατάθεση τους και την προηγούμενη ενημέρωση οτι γίνονται δοκιμές στα σώματα τους..

Με βάση τις τελευταίες μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε έγκυρα Ιατρικά περιοδικά τα Ιατρικά δεδομένα είναι οτι προκαλούν τον Θάνατο και τραυματισμό(παρενέργειες) φλεγμονές θρομβώσεις μυοκαρδίτιδα αυτοάνοσα κ.α

Η Πολιτική -Ιατρική ΣΥΜΜΟΡΙΑ θα απολογηθεί σύντομα για τα εγκλήματα της μαζι με τα Μέσα ενημέρωσης τους Δημοσιογράφους και οσους δεν έπραξαν το καθήκον τους να προστατεύσουν τους πολίτες..Ειναι ολοι συνένοχοι σε αυτο το έγκλημα κατα της ανθρωπότητας και υπόκεινται και αυτοι στους Νόμους που ορίζονται απο την Σύμβαση της Γενεύης τον κώδικα της Νυρεμβέργης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτοι που εμπιστεύτηκαν τους “επιστήμονες” του Κουλη βλέπουν τον κοσμο τους να ανατρέπεται..

Οι νεκροψίες εμβολιασμένων απέδειξαν οτι σκοτώνουν τα σκευάσματα τους..Στο Doctors for COVID Ethics (Video)

Bhakdi: «Τα “τσιμπήματα” θα προκαλέσουν μαζικές “αυτοεπιθέσεις”. Επίθεση του ίδιου του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλα τα κύτταρα του σώματος»

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παραδέχθηκε τις χιλιάδες θανάτους-παρενέργειες απο τα εμβόλια ..(Νεα πρόταση- Ψηφισμα)

Kacem : Ζούμε τον Α’ Παγκόσμιο Εμφύλιο Πόλεμο μια αντισυμβατική Γενοκτονία! Το πιο γιγαντιαίο ιατρικό πείραμα στην ανθρωπότητα.

Chetty Dr «Στόχος του προγράμματος μαζικών “τσιμπημάτων” είναι να ελέγξουμε και να σκοτώσουμε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού !!!

Αρβανίτης: Νεκρός 19χρονος …απο το κτύπημα των ακίδων του mrna (Hχητικό)

Koυρουμπλής στη Βουλή: Ειστε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….Πετάξατε Υγειονομικούς και σκοτώσατε κόσμο!!(Video)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button