Με μαιμού κρούσματα ετοιμάζουν το κλείσιμο περιοχών..Μπαρ και μαζική εστιάση στο στόχαστρο να κλείνουν στις 23.00 -07.00

Mε μαιμού κρούσματα κλείνουν σιγα σιγα την Xωρα..Φουσκώνουν τα κρούσματα με ασυμπτωματικούς  που δεν  δεν υφίσταται ταυτόχρονα οξεία λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού οπως ορίζει το Υπουργείο Υγείας.

Κάνουν  τεστ σύμφωνα με πληροφορίες που ανιχνεύει όλους τους ιούς της οικογένειας των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον Covid-19. Επίσης κανείς δεν γνωρίζει αν εφαρμόζουν άλλη μέθοδο ανίχνευσης ΕΙΔΙΚΑ για τον Covid-19  ποια είναι η μέθοδος αυτή και σε πόσες περιπτώσεις εφαρμόστηκε.

Ετσι ανακοινώνουν κρούσματα κλείνοντας περιοχές οπως το νησι Πόρος και ετοιμάζονται για τοπικά Λοκ Νταουν σε πολλές περιοχές της Χώρας.Αυτο ειναι ξεκάθαρο μετα τις ανακοινώσεις κρουσμάτων  το Σάββατο-Κυριακο.

Με ολες αυτες τις μεθοδεύσεις θα εχουμε απο σήμερα 10/08/20  σε ολη τη Χωρα το κλείσιμο  μεγαλης μερίδας επιχειρήσεων.Η  κυβέρνηση που ακολουθεί εντολές Σορος Μερκελ Bill Gates θα φέρει απο Δευτέρα 10/08/20 η μεσα στην εβδομάδα το αργότερο   νέα μέτρα!!

Έτσι μετά την ανακοίνωση υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στις εκκλησίες και την απαγόρευση των πανηγυριών, σειρά παίρνουν τα εστιατόρια, τα μπαρ και γενικότερα ο χώρος της μαζικής εστιάσης. Σύμφωνα με πληροφορίες  κύκλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης έχουν πληροφορήσει εκπροσώπους του κλάδου ότι πιθανότατα από την Δευτέρα θα ισχύει νέο ωράριο, 07:00 – 23:00.

Οι Ελληνες δείχνουν ανεκτικοί μεχρι στιγμής αλλα κανεις δεν ξέρει πως θα αντιδράσουν με Λοκ αουτ Τουριστικές περιοχές και με την εφαρμογή του ανωτέρω μέτρου απο σήμερα η τις προσχεχείς ημερες που σκέφτονται να το ανακοινώσουν.Η κατάσταση αγριεύει και η Συνομωσία κατα των πολιτών για τον ελεγχο του πληθυσμού γιγαντώνεται απο την Κυβέρνηση που εκτελει την Αντζέντα 21 και ID 2020.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button