Λεφτά δεν υπήρχαν για το Κλειστό Γηπεδο στη Κέρκυρα μόνο για μετατροπή του σε εμβολιαστικό Κέντρο!!!

Αλλο ενα Κεντρο μετάβασης στην "ελευθερία" του Κούλη!! Τουρνουά Πειραματικών Εμβολίων σε Κλειστό Γήπεδο!!!

Εκλεισαν ενα ΓΗΠΕΔΟ…σταμάτησαν την άθληση σε Σωματεία..Λεφτά δεν υπήρχαν να φτιάξουν τις κερκίδες τον ταπητα στο διπλανό Κλειστό κ.α…

ΛΕΦΤΑ Υπάρχουν για την μετατροπή ενος Αθλητικού Κέντρου σε Εμβολιαστικό Κέντρο με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Ηρθε και ο Χαρδαλιάς να κανει ελεγχο αν ολα είναι εντάξει για να τρυπήσουν τους Κερκυραίους!!

Δεν τους φθάνει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ με χιλιάδες τετραγωνικά μετρα..Τα Κεντρα Υγείας που τα μετέτρεψαν σε Εμβολιαστικά Κεντρα ..επρεπε να διαλύσουν και το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!! Το διπλανο κολυμβητήριο παρατημενο στα προβλήματα του…

Ολοι οι Μασκοφόροι ηταν εκει σήμερα το πρωι… Μεχρι και καινούργιες καρέκλες κερκίδες για  σους μπολιαστούν…ΜΕΧΡΙ και ΝΑΥΤΕΣ εφεραν να πλαισιώσουν τα επικίνδυνα σκευάσματα που θέλουν με το Ζορι να κάνουν στους πολίτες αψηφώντας τους κινδύνους τους θανάτους και τις παρενέργειες (12.000 θάνατοι και 1 εκ. παρενέργειες στην βάση της Ε.Ε στο τελευταίο 5αμηνο) ) που καταγράφονται ΧΩΡΙΣ να μας λενε ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα θεωρήσουν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ οτι τα μπόλια ειναι ακατάλληλα και επικίνδυνα ωστε να πουν STOP στους εμβολιασμούς του Θανάτου και της μείωσης πληθυσμού..

Δειτε και φωτογραφίες απο τις πολιτικές ΚΟΜΠΑΝΙΕΣ……Τρέχουν να προλάβουν να πάρουν την δόση τους ΟΛΟΙ!!Μην ξεφύγει κανεις και δεν την πάρει!!!

Μοιάζει περισσότερο με Τουρνουά Πειραματικών εμβολίων…Σε Γήπεδα μονο Τουρνουά μπορεί να διεξάγονται!!! Ο Κούλης και ο Χαρδαλιάς  εβαλαν και ΝΑΥΤΕΣ ως παλαιστές να δαμάσουν τον ιό!!!

Τις έρευνες Διεθνών Πανεπιστημίων που μας λενε οι ερευνητές οτι μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ δεν τις ακουσαν και στήνουν ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ στην “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” του ΚΟΥΛΗ!!!!

Την πολύ πρόσφατη μελέτη πολλών επιστημόνων και ερευνητών από την Ιαπωνία, όπου περιγράφει πως ομάδα αντισωμάτων από αυτά που δημιουργούνται για να αντιμετωπίσουν τον ιό SARS-COV-2, αντί να σκοτώνει τον ιό, τον πολλαπλασιάζει με γρήγορο ρυθμό. Αποτέλεσμα ο ασθενής να αρρωσταίνει βαριά.ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ αυτη την μελέτη η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να την ΞΕΡΕΤΕ??

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡ -ΠΕΡΑΝ!!

Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ..ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ….ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΝΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΑΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΜΠΟΛΙ..ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ “ΤΑΞΙΔΙ”

Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τρεχει το θανατικό…στην Ε.Ε ..12.184 θάνατοι & 1.196.190 παρενέργειες..

Dr Μikovits:Ο covid Ειναι μια μάστιγα Διαφθοράς..θα πεθάνουν πολύ κοσμο με τα δηθεν εμβόλια..(Video)

Luc Moηtagnier(Ιoλόγoς) : Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσoυμε τα πτώματα εμβoλιασμέvων….

Αμείωτοι οι θάνατοι μετα τους εμβολιασμούς & οι σοβαρές Παρενέργειες..Στους πόσους θανάτους θα σταματήσετε την Γενοκτονία??

Αντωνίου:Με τα εμβόλια γίνονται οι θρομβώσεις κ.α και μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!! Επιβεβαίωση με ερευνα!!

Περιττά, Αναποτελεσματικά και Επικίνδυνα τα εμβόλια Covid

Κορωνοιός…Αναπνευστική Νόσος η Αγγειακή??.. Δειτε την ερευνα..

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button