Αντωνίου:Με τα εμβόλια γίνονται οι θρομβώσεις κ.α και μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!! Επιβεβαίωση με ερευνα!!

Ο Τεχνητός ιός στα εμβόλια δημιουργεί μεταλλάξεις και σκοτώνει….Η αιτία που προκαλεί αυτά τα αποτελέσματα είναι ο εμβολιασμός…Οι μεταλλάξεις ακυρώνουν τα εμβόλια…Οι μεταλλάξεις δημιούργησαν καινούργιες μορφές ανθεκτικές .

Ξεκινήσαμε με έναν φυσικο ιό με στατιστικά απλής γρίπης και μετέτρεψαν με τον τεχνητό ιό την κατάσταση σε όλεθρο που αρχίζει να διαφαίνεται..Έχουμε Διεθνείς επιστήμονες οι οποίοι μας τα είπαν και προειδοποιούν..Μας τα λένε και λίγοι δικοί μας..γιατί οι περισσότεροι σιωπούν η τα αρπάζουν από τις Φαρμακοβιομηχανίες…Ο όλεθρος που έστησαν ερχεται με την Κυβέρνηση και τα αποκόμματα της Αντιπολίτευσης να εκτελουν το Μαζικό ελεγχο και μείωση πληθυσμού…

Ο Ιατρός Αντωνίου στο video που ακολουθεί αποκαλύπτει πλήρως το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ σχέδιο εξολόθρευσης μας μαζί με αλλα στελέχη Ιατρούς και αλλους που ευτυχώς ακόμη είναι όρθιοι και μιλάνε και αποκαλύπτουν.

Τα αποτελέσματα τα βλέπει ο καθένας μας..Ενα χρόνο πρίν  είχαμε 600 θανάτους με καμία μετάλλαξη..Απο τα Χριστούγεννα που ξεκινησαν οι Εμβολιασμοί μέχρι τώρα έχουμε 11.000 νεκρούς…σε 6 μήνες..Ποιος  προκάλεσε αυτούς τους θανάτους..Οχι βέβαια ο φυσικός Κορωνοιός..

Από Ιανουάριο του 21  με τους εμβολιασμούς και τον τεχνητο ιό που εκχύνουν στα σώματα των πολιτών αρχισαν οι μεταλλάξεις και έχουμε θανάτους και παρενέργειες…Ετσι ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ η κατάσταση και με ανθεκτικές μεταλλάξεις σκοτώνουν και δημιουργούν παρενέργειες..Αυτά έχουν αποδειχθεί από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου..Αλλωστε η κομπανία που βγαίνει στα πληρωμένα κανάλια και παραδέχθηκαν ότι προκαλούνται μεταλλάξεις..Ετσι αποκαλύφθηκε το ΕΓΚΛΗΜΑ…

Από την μια μας λένε ότι τα εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ αλλά πρεπει να γίνουν!!! Η παρανοϊκότητα των  πληρωμένων λοιμοξιολόγων  και μελών της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας επηρεάζουν τους αμαθείς και τους στέλνουν στο θάνατο..μαζι με ολους τους τηλεπαπαγάλους και κομπάρσους στο γιαλί της Τηλεόρασης που το χρησιμοποιούν ως ΟΠΛΟ!!

Μας λένε τα αδιανόητα…και εξωφρενικά..Οπως ….Δεν βαριέσαι μένουν ανάπηροι η πεθαίνουν αλλά είναι λίγοι!!!..Είναι σπάνια περιστατικά όπως δηλώνει ο Βασιλακόπουλος και οι υπόλοιποι..Δηλαδή ΠΟΙΟ είναι το ΟΡΙΟ των θανάτων και των παρενεργειών και εσυ λες ότι είναι λίγοι οι θάνατοι και των θρομβώσεων των παραλύσεων…για να χρηστουν επικίνδυνα τα εμβόλια?? Για να πουν STOP στα θανατηφόρα πειραματικά εμβόλια..

Ομολογούν ότι τα εμβόλια σκοτώνουν αλλα πρέπει να γίνουν!!! Η λογική εξαφανίστηκε και ο λογος τους είναι σχιζοφρενής για να εμβολιαστούν οι πολίτες…ενώ γνωρίζουν αυτή την επικινδυνότητα..

Αντιεπιστημονικές θέσεις αδιανόητες που στέλνουν τους πολίτες στο θάνατο..Με πόσους θανάτους και αναπηρίες και εγκεφαλικά  θα σταματήσετε αυτά τα εγκλήματα??

Μετράνε την ανθρώπινη ζωή σαν να είναι μια συχνότητα ενας αριθμός!1

Οι θρομβώσεις γίνονται από τα εμβόλια..Δεν είναι τυχαία..Υπάρχουν μελέτες που τα λένε αυτά και η πιθανότητα να είναι τυχαίο περιστατικο είναι 1 στο ένα Δισεκατομμύριο..

Επομένως οσες θρομβώσεις γίνονται μετα τον εμβολιασμό είναι στενά συνδεδεμένες με τον εμβολιασμό με βάση τη Ιατρική στατιστική.Και βγαίνουν στη Τηλεόραση και δεν ντρέπονται,,,Σκοτώνουν το κοσμο..

Μελετη από τις ΗΠΑ  αναφέρει ότι η πρωτεΐνη το περίβλημα του rna του Τεχνητού Κορονοιού – ιου που βαζουν στα εμβόλια προκαλεί βλάβη στα ΑΓΓΕΙΑ με αποτέλεσμα να πηγαίνει το αίμα εκεί και να δημιουργεί θρόμβους..Αυτή είναι η ΑΙΤΙΑ ..Την έχουν βρει και στο Μικροσκόπιο βιοχημικά …Το rna του ιου αλλά και του εμβολίου προκαλούν τις μεταλλάξεις μπαίνει μέσα στο DNA του ανθρώπου και το μεταλλάσσει.

Τα αποτελέσματα θα τα δούμε..Ηδη τα βλέπουμε σε αυτό το μικρο χρονικό διάστημα. Οι αλλαγές στο DNA θα φανούν και στις επόμενες γενεές και στα εμβρυα που θα γεννηθούν.

Με τα πειραματικά εμβόλια έχουμε επιβεβαιώσεις αυτων που γράφει η μελετη αυτή και οσων λέγαμε ότι μπορούν να συμβούν…Επιβεβαίωση και πο το Μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο του κόσμου το MID

Βρήκαν  DNA ιου και εμβολίου μεσα σε DNA ανθρώπων  που είχαν κανει το εμβόλιο η είχαν αρρωστήσει. Πήραν δείγματα ιστων από ανθρώπους .Πήραν τα κύτταρα του αίματος και μέσα στο DNA των ανθρώπων βρήκαν DNA του τεχνητού ιού..Οι ερευνητές το ονομάζουν DNA Τέρας..

Όλα τα παραπάνω συνιστούν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ανθρωπότητας και θα πρέπει ολοι αυτοί που τα εκτελουν και εμβολιάζουν με εκβιασμούς και απειλες και υποχρεωτικότητα να πανε ΦΥΛΑΚΗ..Θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ..Μας σκοτώνουν!!!

Τα αντισώματα που βγάζουν αντι να μας προστατεύουν αντι να σκοτώνουν τον ιό τον μεταλλάσσουν σε ανθεκτικές μορφες και μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…..Οσο κανετε τα εμβόλια ειναι σαν να σβήνεται τη φωτιά με Βενζίνα….Τα εμβόλια τρέφουν τις μεταλλάξεις.!!!!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Ε.Ε.: ΘΑΝΑΤΟΙ = 12.184 – ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ = 1.196.190 – Μέχρι τις 22 Μαΐου 2021
  Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021
  Κλεάνθης Γρίβας
  .
  https://www.zougla.gr/apopseis/article/ee-8anati–12184–sinolo-parenergion–1196190—mexri-tis-22-maou-2021

  ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑ «ΕΜΒΟΛΙΟ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close