Λαθρο μετακινούνται κατά εκατοντάδες στη Μόρια (2 video)

Η Αστυνομία δεν τους μαζεύει όταν κάνουν ζημιές... τους παρακαλάει (video 2)

Μόρια Μυτιλήνη 30/3/2020 κατά τ άλλα απαγόρευνται μετακινήσεις και συναθροίσεις.

Posted by Αλεξάνδρα Σωτηρίου on Saturday, April 4, 2020

 

Kινούμενες Υγειονομικές βόμβες οι λαθρομετανάστες..Δείτε στο πρώτο video πως κινούνται ελεύθερα..και ανέλεγκτοι!!! Για την ελεύθερη κίνηση τους η Κυβέρνηση που έκλεισε τους Ελληνες στα σπίτια τους με πρόσχημα τον Κορωνοιό ζητά αδειες για να μετακινηθούν..Για τους λάθρο δεν ισχύει αυτό ..Δεν χρειάζονται ούτε χαρτιά ούτε αδειες..Ελεύθερα από το πρωί στις 07.00 έως το βράδυ στις 19.00  .

Και όταν παρεκτρέπονται  (video2) δεν τους μαζεύουν τους παρακαλάνε ενώ τους Ελληνες τους συλλαμβάνουν…Δείτε εδώ τους ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ…Το σχέδιο της Κυβέρνησης είναι να ελέγξουν τον Ελληνικό  πληθυσμό και τους αντικαταστάτες μας τους έχουν στα  ωπα-ωπα!!

Αν νοιάζονταν για την μεταδοτική ασθένεια θα τους άφηναν ελεύθερους στα νησιά του Αιγαίου και στις 28 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ που έστησαν στην Ενδοχώρα????

VIDEO 2

Σε αλάνα της Μόριας σήμερα. Αστυνομία και ΟΠΚΕ ζητάνε από τους μετανάστες να φύγουν και εκείνοι αρνούνται, φωνάζουν και τους κοροϊδεύουν βήχοντας. Η άνεση και ο τρόπος με τον οποίο γελοιοποιούν τις Ελληνικές αρχές είναι σοκαριστικός

Σε αλάνα της Μόριας τώραΑστυνομία και ΟΠΚΕ ζητάνε από τους μετανάστες να φύγουν και εκείνοι αρνούνται, φωνάζουν και τους κοροϊδεύουν βήχοντας.Η άνεση και ο τρόπος με τον οποίο γελοιοποιούν τις ελληνικές αρχές είναι σοκαριστικός

Posted by Makis Pavlellis on Sunday, April 5, 2020

Μόρια: Μετανάστες βγήκαν για μπάλα σε χωράφι – Έβηχαν προκλητικά και χλεύαζαν τους αστυνομικούς

Δείτε εδω πως τσεκάρουν τους Ελληνες αν έχουν άδεια χαρτιά και δίπλα περνάει ο εισβολέας λαθρομετανάστης σε μια Ξένη Χώρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα..ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ!!!

Δείτε πως γίνεται ο Διωγμός των Ελληνων και πως αφήνουν τους λάθρο να κάνουν πάρτι στη Χώρα μας..

Δείτε πως μετακινούνται στη κάτω Φωτό στο Κουτσοχέρι Λάρισας..σε στάση Λεωφορείου..με τους Ελληνες ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων..

Και βέβαια το ΚΡΑΤΟΣ που σε έχει φυλακίσει σου απαγορεύει να είσαι κοντά σε συνάνθρωπο σου τους μεταφέρει με ΚΑΡΑΒΙΕΣ και ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ τίγκα γεμάτα από τα νησιά στην Ενδοχώρα.. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…

ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close