Η Συντριβή της Παγκόσμιας Οικονομίας απο τον Γεωκών..

Έρχεται μια μεγάλη κατάρρευση των αγορών, ήδη εκατομμύρια άνθρωποι άρχισαν να νιώθουν τις συνέπειες από τις κυρώσεις, οι οποίες δημιουργούν αναταράξεις στα τραπεζικά συστήματα και στην διακίνηση τροφίμων και αγαθών μεταξύ Ρωσίας,ΗΠΑ, Καναδά και Νότιας Αμερικής, αυτά όλα θα οδηγήσουν σε μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή, ήδη η συντριβή της οικονομίας είναι σε εξέλιξη……. Τα χρήματα θα εξατμιστούν, οι θέσεις εργασίας θα χαθούν…….. έρχεται ΠΕΙΝΑ….

Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι η ζωή τους θα συνεχιστεί κανονικά επειδή ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είναι μακριά από τις χώρες τους και από τα σπίτια τους, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, η Ρωσία είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς ενέργειας σε ολόκληρο τον κόσμο, και αν συνεχίσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και σε άλλα μέρη του πλανήτη, πράγμα που θα το δούμε και θα το ζήσουμε, τότε οι τιμές που αφορούν την ενεργεία θα εκτοξευτούν σε πρωτοφανή ύψη, ήδη είναι πολύ ψηλές

Μην ξεχνάτε ότι η Ρωσία και η Ουκρανία εξάγουν τεράστιες ποσότητες τροφίμων σε όλον τον πλανήτη, αλλά ο πόλεμος θα το αλλάξει αυτό, η Ρωσία και η Ουκρανία παράγουν σχεδόν το ένα τέταρτο του σιταριού στον κόσμο … είναι επίσης βασικοί προμηθευτές κριθαριού, ηλιέλαιου και καλαμποκιού, μεταξύ άλλων προϊόντων.

Η Ρωσία είναι  ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους εξαγωγείς λιπασμάτων … και ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς των τριών μεγάλων ομάδων λιπασμάτων (άζωτο, φώσφορο και κάλιο), ορισμένοι τύποι λιπασμάτων έχουν διπλασιαστεί οι τιμές τους και άλλοι έχουν τριπλασιαστεί σε τιμή, και αυτή η αύξηση έγινε πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία…. Τους επόμενους μήνες ίσως δούμε ταραχές για την έλλειψη τροφίμων  σε όλον τον κόσμο.

Η Ρωσία αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 30% του φυσικού αερίου της Ευρώπης για οικιακή θέρμανση, βιομηχανία και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, εάν περιοριστεί το ρωσικό αέριο και στην χειρότερη περιπτώσει εάν σταματήσουν οι ρώσοι την προμήθεια τότε θα δούμε μια Ευρώπη να οδύρεται επί των ερειπίων της οικονομίας της και όχι μόνο.

Η Ρωσία θα διοχετεύσει στην Κίνα όλο το Φυσικό Αέριο που έστελλε στην  Ευρώπη!

Οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι, αν δεν γίνει κάτι τότε οδεύουμε προς μια  ολοκληρωτική κατάρρευση … του κόσμου που γνωρίζαμε, θα πρέπει να ξεχάσουμε τα fast food, τα Delivery στο σπίτι, τα εστιατόρια, τις άσκοπες μετακινήσεις,  ίσως θα μάθουμε να ζούμε χωρίς θέρμανση και χωρίς  Κλιματιστικά

Εάν χειροτερέψουν περισσότερο οι ελλείψεις τροφίμων τότε ίσως να δούμε το έγκλημα να εκτινάσσεται στα ύψη, οι άνθρωποι θα είναι σε απόγνωση, θα αρχίσουν να λεηλατούν Υπεραγορές και  παντοπωλεία, όταν πεινάς δεν πρυτανεύει η λογική αλλά το ένστικτο της επιβίωσης, ο Άγιο; Παΐσιος έλεγε ‘’Θα έρθει πείνα στον κόσμο, χειρότερη από Κατοχή’’

Η Ουκρανία είναι το μεγάλο θύμα, χρησιμοποιήθηκε για να αναγκάσει την Ρωσία να εισβάλει, διότι τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης εδώ και πολύ καιρό είχαν στόχο την Γερμανία, ναι καλά διαβάσατε δεν είναι λάθος, θα σκεφτείτε ότι δεν μπορούν να καταστρέψουν έναν σύμμαχο τους, είμαστε τόσο  σίγουροι ότι είναι σύμμαχος τους ;  η Γερμανία πάντα κοίταζε το δικό της συμφέρον και κανενός άλλου.

Ο G. Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος της STRATFOR στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων του Σικάγο είπε:   ‘’ Το αρχέγονο συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών, για τους οποίους έχουμε πολεμήσει επί αιώνες – τον Πρώτο, τον Δεύτερο και τον Ψυχρό Πόλεμο, ήταν η σχέση μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας, επειδή ενωμένοι, είναι η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να μας απειλήσει ……’’     τώρα καταλάβατε την διαχρονική πολιτική της Αμερικής;

Σήμερα μια από τις αιτίες που βλέπουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι και για τον αγωγό που συνδέει τη Γερμανία με τη Ρωσία και ονομάζεται Nord Stream 2…..  Η Αμερική θεωρεί τον αγωγό ως απειλή για τα συμφέροντα της στην Ευρώπη και έχει προσπαθήσει να τον σαμποτάρει πολλές φορές,  όμως, ο Nord Stream είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Δεν θέλουν η Γερμανία να γίνει περισσότερο εξαρτημένη από το ρωσικό φυσικό αέριο διότι σε έναν κόσμο όπου η Γερμανία και η Ρωσία θα είναι φίλοι και εμπορικοί εταίροι, είναι πολύ κακό για τα σχέδια του ΝΑΤΟ, είναι θέμα επιβίωσης γι’αυτους.

Η Ουκρανία χρησιμοποιείτε για να τορπιλίσει τον αγωγό  Nord Stream και να μπει σφήνα μεταξύ  Γερμανίας και Ρωσίας θέλουν την Ρωσία να συνεχίσει να αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της Ευρώπης.

Η υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις, Βικτόρια Νούλαντ, σε συνέντευξη Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στις 27 Ιανουαρίου είπε :  ‘’Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει.’’

Λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία θα σας συμβούλευα να έχετε λίγα τρόφιμα, μετρητά, καύσιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για 2-3 εβδομάδες, σκεφτείτε πώς θα επιβιώσετε κάθε μέρα με λίγο φαγητό, χωρίς τεχνολογία, καθώς δεν θα υπάρχει ηλεκτρισμός.

ΓΕΩΚΩΝ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ: ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ ΟΥΚ ΕΠ ΑΡΤΩ ΜΟΝΟ ΖΗΣΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… “ΟΥΚ ΕΠ ΑΡΤΩ ΜΟΝΟ ΖΗΣΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΛΛ ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ ΡΗΜΑΤΙ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΘΕΟΥ (Ματθ. δ΄, 4)”.

 2. Εμβόλια: Στη δημοσιότητα 400.000 σελίδες που ήθελαν να κρύψουν Pfizer-FDA – Εκατοντάδες παρενέργειες και θάνατοι νεογνών

  https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1062250_emvolia-sti-dimosiotita-400000-selides-poy-ithelan-na-krypsoyn-pfizer-fda

  5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT
  REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021

  https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

  —————
  Pfizer’s Documents

  https://phmpt.org/pfizers-documents/?fbclid=IwAR0eMy0btXqvrbqjvSoCfIJO_WDJT1K1SgCjFRB6rg1SlaOkfCeS1PCViAU

  ΚΡΑΤΗΣTΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

  ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button