Κυβέρνηση και πληρωμένα Κανάλια βιάζονται για το εμβόλιο..Οι Δημοσιογράφοι χωρις Μάσκα!!

Τους επιασε ΚΑΟΥΡΑ με το εμβόλιο ..Οι κυρίες της TV των πληρωμένων καναλιών μας ενημερώνουν οτι βρέθηκε το εμβόλιο!!!  Χωρίς να ρωτήσουν τον πληθυσμό αν εμπιστεύεται μια Ιατρική πράξη που χρηματοδότησε ο Bill Gates στο Υποκατάστημα της BIG FARMA .Της εταιρείας που ηταν στο enent 201 στη Νεα Υόρκη τον Οκτώβριο του 19 που εγινε και προσομοίωση με ολες τις λεπτομέρειες των μέτρων που ζουμε σήμερα..

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΟΥΡΑ για το ΕΜΒΟΛΙΟ ..Το πρώτο της σειράς γιατί θα ακολουθήσουν και αλλα ..Ολο ιους θα βγάζουν για να μην υπάρχει Σύνταγμα και θεμελιώδη Δικαιώματα ..Για να γίνει η ζωή μας ΚΟΛΑΣΗ..για να μας πεθαίνουν πριν την ωρα μας..

Οι Δημοσιογραφίνες ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ θελουν το καλό μας!!

Το εμβόλιο RNA της Pfizer είναι το πρώτο εμβόλιο RNA που εγκρίνεται για χρήση στον άνθρωπο. Η τεχνολογία του RNA επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία παραγωγής εμβολίων και μειώνει το κόστος τους.Κανένα εμβόλιο RNA δεν έχει εγκριθεί μέχρι σήμερα για εμβολιασμό ανθρώπων. Μέχρι σήμερα, η τεχνολογία του RNA έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για εμβόλια κτηνιατρικής χρήσης. Το κάνουν δηλαδή μόνο τα ζώα. Ας το κάνουν λοιπόν αυτοί.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close