Κόψτε τα νταηλίκια Χαρδαλιά – Δεν είμαστε ισοβίτες…στο πρωτοσέλιδο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Στο πρωτοσέλιδο της την Τετάρτη γράφει χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαστε ισοβίτες, κ. Χαρδαλιά. Επιτέλους σεβαστείτε τουw Έλληνες».

«Κόψτε τα νταηλίκια. Οι αγριάδες και το μαστίγιο θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Λύσσαξαν να μας λένε «ξεχάστε το Πάσχα».

Η εφημερίδα αφιερώνει στο εσωτερικό της πολλές σελίδες, αποδομώντας αρκετά από τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Κάνει λόγο για «μπάχαλο με το χρόνο καταβολής των 800 ευρώ», επισημαίνοντας ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για χιλιάδες εργαζόμενους να έχουν μηδενικές αποδοχές τον Απρίλιο, καθώς δεν υπάρχει ακόμη ο αναγκαίος μηχανισμός, τονίζοντας ότι υπάρχει χάος με τις ασαφείς ημερομηνίες υποβολής και τις παρατάσεις.

Η εφημερίδα κάνει επίσης λόγο για εμπαιγμό των επιχειρήσεων με «τυφλές» αιτήσεις, χωρίς κριτήρια για τη λήψη δανείων, επίσης κάνει λόγο για εμπαιγμό και με τη μείωση των ενοικίων, σημειώνοντας ότι αποκλείονται τελικά εργαζόμενοι και επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορονοϊό αλλά παραμένουν σε λειτουργία.

Σε ολοσέλιδο άρθρο του μάλιστα ο γνωστός αρθρογράφος Μανώλης Κοττάκης υπό τον τίτλο «Απαγορεύσεις σοβιέτ και λοιπές αγριάδες» καυτηριάζει τη συμπεριφορά των κυβερνώντων, καταδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς τον κύριο Χαρδαλιά και το ύφος της ενημέρωσής του.

Σημειώνει μάλιστα ότι «από το πρωί έως το βράδυ δεν κάνει άλλη δουλειά αυτός ο λαός τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

»Συλλέγει απειλείς για αυτό που θα τον βρει αν δε συμμορφωθεί προς τα υποδείξεις».

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας, τέλος, καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει σε όλα τα κέντρα και να αλλάξει το δημόσιο ύφος της εξουσίας αλλά και συγκεκριμένων θυλάκων που προκαλούν κάθε μέρα τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close