Γενική απαγορευση εσόδου στα καταστήματα σε ανεμβολίαστους απο Σεπτέμβρη??

Ως πού θα το φτάσουν;;;

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έρχεται σήμερα να ταράξει τα νερά και να φέρει στο προσκήνιο για πρώτη φορά την πιθανότητα να υπάρξει ρύθμιση για είσοδο στα καταστήματα λιανικής μόνο για πελάτες που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα, που έχει μία από τις μεγαλύτερες απηχήσεις στον τύπο πανελλαδικά, σημειώνει στο κέντρο του πρωτοσέλιδού της τα εξής:

«Εμβόλιο ή…σπίτι! Μόνο εμβολιασμένοι στα καταστήματα λιανικής. Εργαζόμενοι στα καταστήματα και πελάτες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού από Σεπτέμβριο».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το μέτρο αναμένεται να λειτουργήσει καθολικά στην αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο θα πρέπει να τοποθετηθούν κυβερνητικά στελέχη αλλά και άνθρωποι της αγοράς, την ώρα που συζητιούνται ήδη οι υποχρεωτικότητες για τον τουρισμό, την εστίαση και την εκπαίδευση:

el.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. Με το συμπάθειο, αλλά φυλλάδες σαν το Πρώτο Θέμα πρέπει να κλείσουν, όπως πρέπει να κλείσουν και τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Ο λόγος είναι η συνεχής και σκόπιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων, η τρομοκράτηση των Ελλήνων μέσω εκβιασμών και παραπληροφόρσης, η συνεχής προσπάθεια για ρατσιστικό διαχωρισμό του πληθυσμού και η απροκάλυπτη προτροπή για την διάπραξη κακουργημάτων. Έχουν τελέσει ΣΩΡΕΙΑ ποινικών αδικημάτων, κάποια από τα οποία επισύρουν ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
  ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. Για να επιφέρουν την όποια υποχρεωτικότητα πρέπει πρώτα:
  1. Να αποχωρήσει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση
  2. Να αποχωρήσει η χώρα από τον ΟΗΕ
  3. Να παραιτηθεί από το σύνολο των Διεθνών Συμβάσεων που έχει υπογράψει
  4. Να καταργήσει το Σύνταγμα και
  5. Να νομοθετήσουν μετά ότι θέλουν.
  Όπως καταλαβαίνετε, αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ. Μην τους πιστεύετε λοιπόν, τσάμπα χάνετε χρόνο να ασχολείστε με τα ψέματα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close