Κοιμηθείτε Ήσυχοι Η Κιβωτός Πήγε Στα Καλύτερα Λαμογια..Του Κατηχητικού Κορίτσι Υπεράνω Πάσης Υποψίας

Η Κιβωτός στην Κυριαρχία του Κούλη!!!!

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η νέα Πρόεδρος στην «Κιβωτό του Κόσμου», είναι σύζυγος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, φίλη του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεία της βουλεύτριας Α’ Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου, κόρης του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, ο οποίος τοποθετήθηκε πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους το 2019.

Μέλος ΔΣ ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Γλούμης-Ατσαλάκης, δικηγόρος, διευθυντής Γραφείου υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, της υψηλής κοινωνίας, φιλανθρωπικά ενδιαφέρονται για τα ορφανά, για τα παιδιά με προβλήματα, για τα παιδιά με αναπηρίες… Φιλανθρωπία, για να μην αλλάξει θεσμικά και ουσιαστικά τίποτα στις κοινωνικές σχέσεις και δομές.

Από Ευγενία Λουπάκη:

Η υψηλή κοινωνία επιβιβάζεται στην Κιβωτό

Διορίστηκε από την κυβέρνηση νέο ΔΣ στην Κιβωτό του Κόσμου, με πρόεδρο την κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, σύζυγο του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου και πρόεδρο της Ενωσης “Μαζί για το παιδί”.

Η οικογένεια Μαρτίνου εκ των ισχυροτέρων εφοπλιστικών οικογενειών, που ξεκίνησαν (σημειώστε το χρονικό διάστημα) την εφοπλιστική σταδιοδρομία τους τη δεκαετία του ΄60 και μέχρι το 1975 είχαν ήδη 36 πλοία συνολικής. χωρητικότητας 800.000 τόννων, αριθμεί σήμερα τρεις διαφορετικές εταιρείες με κολοσσιαίο τοννάζ εκάστη.  Δύο από αυτές τις εταιρείες είναι σήμερα στο top ten των Ελλήνων Εφοπλιστών. Η εταιρεία του συζύγου της κ. Μαρτίνου, Minerva, έχει 54 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 6,42 εκατομμυρίων τόνων!

Δεν θα υπήρχε όντως καλύτερη εκπρόσωπος της υψηλής φιλανθρωπίας των μπαζάρ και των γκαλά, για ένα καθεστώς που δεν έχει στο λεξιλόγιό του τη λέξη “αλληλεγγύη”.

Σε συνέντευξη- αγιογραφία της, που δημοσίευσε η Καθημερινή τον Ιανουάριο του 2022 η κ.Μαρτίνου εξηγεί πώς στράφηκε στην φιλανθρωπία: «Θυμάμαι ως παιδί τον εαυτό μου να βοηθάω τη μητέρα μου, Αλίκη Βεκρή, που ήταν δραστήριο μέλος στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών για τα ετήσια μπαζάρ. Είναι συγκινητικό ότι σήμερα εκείνη εξακολουθεί να μας βοηθάει στα δικά μας μπαζάρ. Αργότερα στο Γυμνάσιο πια, άρχισα να φοιτώ στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ένα σχολείο που έχει τη φιλοσοφία της προσφοράς”

Στα xέρια τnς καταδικασμεvnς συζύγoυ τoυ xoρηγoύ τoυ “Φύλαξ”….η Kιβωτoς..!!!

 Στα χέρια της συζύγου του χορηγού του ‘Φύλαξ” η Κιβωτός..!!! O  σύζυγος (χορηγός) εφοπλιστής είναι διορισμένος διοικητής του Αγ.Ορους…

Η κ.Μαρτινου αντικαθιστά λοιπόν τον Πατέρα Αντωνιο και το κτήριο στην ‘ΤΕΡΝΑ’..!!!

Η συγκεκριμένη κυρία των Αρίστων έχει καταδικαστεί με ποινή 10 ετών με αναστολή από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για μίζα 3.1 εκατομμύρια Γερμανικών μάρκων την περίοδο 1998-2003…!!

Αυτή η Κυρία θα διοικήσει την νεα ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΥΛΗ!!! Χωρίς να εχει καταδικαστεί ο Πατέρας Αντώνιος για οσα του καταγγέλουν ενω τα παιδιά της Κιβωτού και ακόμα οσοι πέρασαν λενε οτι οι καταγγελίες είναι ψεύτικες..

Μήπως θελουν να ελέγξουν τις Δομές κατι που το προσπαθούν τελευταία?? Μήπως θέλουν να “παραδίδουν” τα παιδιά (υιοθεσία) σε ανώμαλα ζευγάρια? Πολλά ακούγονται και πολλά θα δούμε…

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Φαίνεται να τη στήσανε στο παπά για να τον διώξουνε και να βάλουνε δικά τους άτομα έτσι ώστε να έχουν άκρη και να εκμεταλλευονται τα παιδάκια ο Μητσοτάκης και οι παιδεραστές του κύκλου του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button