Σε παράνομη Χωματερή στον Κάβο Κέρκυρας ρίχνει τα σκουπίδια ο Δημαρχος της Νότιας.Κερκυρας κ.Λέσσης. (Video)

Δίπλα σε συγκροτήματα εν.κατοικιών και 800 μ απο το δρόμο του Κάβου. Δυσοσμία και κίνδυνος Πυρκαγιάς..

Αθλια κατάσταση επικρατεί στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας με μια παράνομη Χωματερή στη θέση Αρμενο του Κάβου…Οι Τουρίστες που μένουν σε διπλανά συγκροτήματα κατοικιών οσφρίζονται τη μπόχα απο τα σκουπίδια που ο Δήμαρχος κ.Κώστας Λέσσης με τον Αντιδήμαρχο του κ Νίκο Μπόγδο πετάνε μεσα σε Δάσος απο ελαιόδεντρα ..

Χωρις να υπάρχει αδεια λειτουργίας περιβαλλοντική μελέτη ετσι πρόχειρα και στη Πράξη ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ πετανε τα σκουπίδια σε Παράνομη Χωματερή χρόνια τωρα χωρίς να επεμβαίνει η αστυνομία και χωρίς παρέμβαση της Εισαγγελίας Κέρκυρας..

Η σύμβαση του Δημου  Νότιας Κέρκυρας με τον Εργολάβο κ.Λαβράνο είναι τα σκουπίδια να μεταφέρονται αλλα αυτό δεν τηρείτε και τα αφήνουν μήνες εκει αδιαφορώντας  πέρα απο τη ΒΡΩΜΙΑ τη μπόχα και την ζημιά που υφίσταται ο τουρισμός στο Κάβο και γενικότερα η Κέρκυρα με κίνδυνο να πάρει φωτιά η περιοχή.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία επικρατεί και οι Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρανομούν καθημερινά βλάπτουν τον Τουρισμό και  θέτουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία καθως θέτουν σε κίνδυνο να αρπάξει φωτιά η περιοχή.

Με αυτη την αθλια και επικίνδυνη διαχείριση  έχουν το θράσος να ζητάνε την επανεκλογή τους  στις επερχόμενες εκλογές..

Δείτε πλάνα απο την τραγική κατάσταση στον ΚΑΒΟ Κέρκυρας…Στον Δημο Νότιας Κέρκυρας ..Δειτε την εκπομπή μας απο το amazonios TV σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη.

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button