Κινεζική μελέτη: Ο Κορωνοιός προσβάλει αναπνευστικό αλλα κύρια το αγγειακό μας σύστημα.

Γιατι τα mRNA εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις..

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ.
Νέο φως ήρθε να ρίξει μία κινέζικη μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από ενάμιση μήνα στο διεθνούς κυκλοφορίας έγκυρο ιατρικό περιοδικό «Circulation Research», με τίτλο: “ARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE2”
Οποιος θέλει να διαβάσει ολόκληρη η μελέτη, (δεν είναι για το ευρύ κοινό, αλλά για γιατρούς και κυρίως για καρδιολόγους) στο παρακάτω λινκ:
___________________________________
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων μας καλύπτεται από μία πολύ λεπτή και διαφανή μεμβράνη, σαν ζελατίνα, που λέγεται ενδοθήλιο.
Αν και είναι πάρα πολύ λεπτή αυτή η μεμβράνη, αφού αποτελείται από μία μονή στρώση κυττάρων (κάπου 50 φορές πιο λεπτή από ένα σελοφάν), επειδή καλύπτει ολόκληρο το αγγειακό μας δίκτυο, που έχει μήκος πολλά χιλιόμετρα, φτάνει τελικώς να έχει βάρος σε έναν μέσο ενήλικα, περίπου 2 κιλά!
1) Το πρώτο καθήκον που ανακαλύφθηκε για το ενδοθήλιο είναι ότι διατηρεί λείο το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων, εμποδίζοντας έτσι την καταστροφή των κυττάρων του αίματος (ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια) και τον σχηματισμό θρόμβων.
Επομένως η ακεραιότητα του ενδοθηλίου είναι απαραίτητη για την καλή κατάσταση του αγγειακού μας συστήματος. Οτιδήποτε βλάπτει το ενδοθήλιο (τραύμα, φλεγμονή κλπ) προκαλεί σοβαρότατα καρδιαγγειακά προβλήματα.
Για παράδειγμα, όπου το ενδοθήλιο εμφανίσει ρωγμές, από εκεί θα εισχωρήσει χοληστερίνη κάτω από το ενδοθήλιο και θα προσκολληθεί στο τοίχωμα της αρτηρίας, σχηματίζοντας αρχικά μία λιπαρή ταινία, που συνεχώς θα μεγαλώνει. Αργότερα θα επικαθήσει πάνω στην λιπαρή ταινία της χοληστερίνης και ασβέστιο και τότε αυτή θα μετατραπεί σε μια σκληρή αθηρωματική πλάκα (αρτηριοσκλήρωση). Ανάλογα σε ποιο αγγείο θα γίνει αυτό, ο ασθενής θέτει υποψηφιότητα για εγκεφαλικό, έμφραγμα, πνευμονική εμβολή κλπ
2) Αργότερα όμως βρήκαμε ότι το ενδοθήλιο δεν είναι απλώς μία «νεκρή» μεμβράνη, που υπάρχει μόνο για να διατηρεί λεία την εσωτερική επιφάνεια του τοιχώματος των αγγείων, αλλά είναι και ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής ορμονών και άλλων χημικών παραγόντων, που έχουν να κάνουν με την ρύθμιση της κινητικότητας των αγγείων (διαστολή, συστολή), την δραστικότητα παραγόντων σχετιζόμενων με την αρτηριακή πίεση κλπ.
Ετσι, στην σύγχρονη ιατρική, το ενδοθήλιο θεωρείται ΕΝΔΟΚΡΙΝΗΣ ΑΔΕΝΑΣ και μάλιστα είναι ο μεγαλύτερος αδένας του σώματος (με δεύτερο σε μέγεθος το ήπαρ).
______________________________________
Η ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΕΝΔΟΘΗΛΙΟ
Ηδη από την εμφάνιση της επιδημίας του πρώτου κορονοϊού SARS-Cov, το 2003-2004 γνωρίζαμε ότι οι κορονοϊοί χτυπούν το ενδοθήλιο των αγγείων, όπως αντίστοιχα και το επιθήλιο του πνεύμονα, προκαλώντας πνευμονία και τελικά οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.
Ο κορονοϊός για να συνδεθεί με τα κύτταρα του ενδοθηλίου των αγγείων και του επιθηλίου των πνευμόνων, χρησιμοποιεί σαν «γάντζο» ένα μόριο γλυκοπρωτεϊνης που έχει στην επιφάνειά του.
Με αυτή την γλυκοπρωτεϊνη, που ονομάστηκε Spike protein (S-protein), οι κορονοϊοί γαντζώνονται πάνω στα ενδοθηλιακά κύτταρα των αγγείων, για να εισχωρήσουν κατόπιν στο εσωτερικό των κυττάρων, με καταστρεπτικά αποτελέσματα.
Μία μελέτη του 2005 έδειξε ότι το σημείο των κυττάρων μας, όπου βρίσκει και «γαντζώνεται» ο κορονοϊός μέσω της S-πρωτεϊνης του, είναι ένα φυσιολογικό ένζυμο που έχουν τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αγγείων, (όπως αντίστοιχα και τα επιθηλιακά κύτταρα του πνεύμονα), γνωστό με τα αρχικά ACE2 (από το Angiotensin Converting Enzyme 2).
Το ένζυμο αυτό, που είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή λειτουργεία του καρδιοαγγειακού μας συστήματος, λειτουργεί πια σαν Κερκόπορτα, από την οποία μπαίνει ο ιός στο κύτταρο μας.
Οποιος ενδιαφέρεται (προφανώς γιατρός) να διαβάσει την παλιά αυτή μελέτη του 2005, για τον κρίσιμο ρόλο του ενζύμου ACE2 στην προσβολή από κορονοϊό, με τίτλο “A crucial role of angiotensin converting enzyme 2 (ACE2) in SARS coronavirus–induced lung injury”, ας κάνει κλικ σε αυτό εδώ το λινκ:
______________________________________
ΤΙ ΝΕΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ
Αυτό που απέδειξε η παρούσα μελέτη είναι ότι αυτή η περιβόητη S-πρωτεϊνη δεν είναι ένας απλός «γάντζος», όπως πιστεύαμε ως τώρα, που το μόνο που κάνει είναι να χρησιμεύει για την προσκόλληση του ιού πάνω στα ενδοθηλιακά κύτταρα.
Αποδείχθηκε ότι και αυτή η ίδια η S-πρωτείνη, από μόνη της είναι βλαπτική για το ενδοθήλιο των αγγείων μας, προκαλώντας φλεγμονή του ενδοθηλίου, που οδηγεί σε θρομβώσεις!
Πως το απέδειξαν;
Εφτιαξαν έναν ψεύτικο ιό (άδειο κέλυφος ιού, δηλαδή χωρίς γενετικό υλικό στο εσωτερικό του), του κόλλησαν απέξω στην επιφάνεια του την S-πρωτεϊνη και το χορήγησαν σε ποντίκια.
Διαπίστωσαν ότι τα ποντίκια εμφάνισαν θρομβώσεις, χωρίς να έχουν κανένα ιό, μόνο την S-πρωτεϊνη του κορονοϊού!
_________________________________________
ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Η S-ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΘΗΛΙΟ
Προκαλώντας μείωση της παραγωγής του τόσο απαραίτητου για την υγεία των αγγείων, ενζύμου ACE2.
ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ
Οποιος διάβασε προσεκτικά τα ως εδώ, θα όφειλε να έχει μία πολύ εύλογη απορία:
Αφού όπως είπαμε, ο κορονοϊός συνδέεται με το ένζυμο ACE2 και αφού η S-πρωτεϊνη μειώνει αυτό το ένζυμο, δεν θα έπρεπε τελικά να είχαμε όφελος, αφού τώρα ο κορονοϊός θα έχει λιγότερα σημεία σύνδεσης, για να μπει μέσα στα κύτταρα μας;
Πολύ σωστά!
Η μείωση στο ACE2 που προκαλεί η S-πρωτεϊνη πράγματι μειώνει την λοιμογόνο δύναμη του ιού, ΟΜΩΣ (και αυτό έδειξε η παρούσα μελέτη) η ζημία που προκαλεί η ίδια η S-πρωτεϊνη ΞΕΠΕΡΝΑ το όποιο όφελος!
Με τα λόγια των ερευνητών : «Collectively, our results suggest that the S protein-exerted EC damage overrides the decreased virus infectivity.»
(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Συμπερασματικά, τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι η ζημία που προκαλεί η S-πρωτεϊνη στα ενδοθηλιακά κύτταρα υπερκαλύπτει την μειωμένη μολυσματικότητα του ιού.)
_______________________________________________
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ mRNA «ΕΜΒΟΛΙΑ».
Για όποιον παραξενεύουν τα εισαγωγικά που έβαλα στο «εμβόλια», να διευκρινίσω ότι αυτά ΔΕΝ είναι ακριβώς … εμβόλια!
Με ένα εμβόλιο:
– ΔΕΝ κολλάς
– ΔΕΝ νοσείς
– ΔΕΝ μεταδίδεις
Με τα mRNA “εμβόλια” :
– ΚΑΙ κολλάς!
– ΚΑΙ νοσείς!
– ΚΑΙ μεταδίδεις!
Ποια είναι η ΜΟΝΗ υπόσχεση των κατασκευαστών τους;
Ότι όταν νοσήσουμε, η νόσος σε ΜΕΡΙΚΟΥΣ (και όχι σε όλους…) θα είναι πιο ήπια.
Αυτό είναι όλο κι όλο!
Τουλάχιστον, αφού θα νοσήσουν ελαφρότερα, (έστω και όχι όλοι, αλλά τέλος πάντων αρκετοί), αυτό δεν θα μειώσει την συνολική θνησιμότητα;
«Δεν το ξέρουμε» απαντούν οι κατασκευαστές…
Με ποιο τρόπο τώρα προσπαθούν τα mRNA να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους;
Εισάγοντας μέσα στο σώμα μας γενετικό υλικό, που αναγκάζει τα ίδια τα κύτταρα μας να παράγουν από μόνα τους την S-πρωτεϊνη του κορονοϊού και στην συνέχεια αφού την αντιληφθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να σχηματίσει αντισώματα σε αυτή.
Πάρα πολλοί γιατροί, εξ αρχής είπαμε ότι αυτό είναι μία πολύ ριψοκίνδυνη τακτική, με πιθανώς απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Τώρα, με τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, οι φόβοι δικαιώνονται και αποκτούν και την επιστημονική τους εξήγηση.
Φαίνεται ότι η αιτία που τα mRNA “εμβόλια» προκαλούν θρομβώσεις είναι γιατί βάζουν τα κύτταρά μας να παράγουν την S-πρωτεϊνη του κορονοϊού, που ΝΟΜΙΖΟΤΑΝ ότι είναι ακίνδυνη, αλλά τελικά δεν είναι, αφού προκαλεί ενδοθηλίτιδα.
Τα mRNA λειτουργούν σαν Δούρειος Ιππος, που εισάγει στο σώμα μας έναν βλαπτικό παράγοντα, που αποδεδειγμένα πια προκαλεί θρομβώσεις, που μπορούν να οδηγήσουν και στον θάνατο (και το έχουν ήδη κάνει, σε αριθμούς απαράδεκτα υψηλούς, για εμβόλιο).
_______________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Τα mRNA “εμβόλια” είναι τα:
– PFIZER / BIONTECH
– MODERNA
– OXFORD / ASTRA – ZENEKA
– JANSSEN / JOHNSON&JOHNSON
Τα δύο πρώτα αναγκάζουν τα κύτταρά μας να παράγουν την S-πρωτεϊνη του κορονοϊού, εισάγοντας το μόριο mRNA μέσα μας, πακεταρισμένο μέσα σε ένα νανο-σωματίδιο.
Τα άλλα δύο, των OXFORD/ASTRA ZENEKA και της JANSSEN (τμήμα εμβολίων της JOHNSON) εισάγουν το mRNA μέσα μας, ενσωματωμένο πάνω σε έναν ακίνδυνο αδενοϊό, που χρησιμοποιείται ως “βαποράκι”.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button