Διαταγή απο τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής για Εμβολιασμο η Αντικατάσταση τους στην ΕΜΑΚ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΑΚ.

ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

Από τις οκτώ ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκινά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά της covid-19, στην Ελλάδα συμφωνα με την ΔΙΑΤΑΓΗ που εξεδωσε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικου σωματος για τις Ειδικες Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών..

Όπως ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης στον “αέρα” του Radio North 98 ο διευθυντής του σταθμού Βαγγέλης Μωυσής, η απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού που υπηρετεί στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κοινοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου “28550 Φ 215.2” έγγραφο που υπογράφει ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Δ.Κολoκούρης. Στο έγγραφο επισημαίνεται ότι «μετά την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής (σ.σ. στις ΕΜΑΚ) θα υπηρετούν σ’ αυτές υποχρεωτικά μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στο σχετικό εμβολιασμό».

Με το ίδιο έγγραφο καλούνται τα στελέχη των ΕΜΑΚ που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά το επιθυμούν, να το πράξουν ως τις 11 Ιουνίου με την ειδοποίηση ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αντικατασταθούν από άλλα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα έχουν ολοκληρώσει των εμβολιασμό τους.

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ …ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!

Καλούνται δε οι διοικήσεις των ΕΜΑΚ, να ενημερώσουν ως τις 21 Μαΐου το Αρχηγείο, ποια στελέχη τους έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, ποια στελέχη έχουν κινήσει τη διαδικασία να εμβολιαστούν και ποια στελέχη δεν έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους.

Η μονη λύση ειναι η προσφυγή η Αναφορά και Δικαστικός αγώνας..(ποινική και αστική Διαδικασία και Ασφαλιστικά Μέτρα)…Κανένας δεν εχει Δικαίωμα να μην εφαρμόζει το Σύνταγμα και τους Νόμους…Δεν υπάρχει Υποχρεωτικός εμβολιασμός ..Οποιος δεχθεί τον εκβιασμό είναι θέμα δικό του..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..

Ο Μητσοτάκης δήλωνε οτι το θεμα θα συζητηθεί τον Σεπτέμβρη αλλα εδω βλέπουμε επεσε σύρμα απο Μαιο!!!ειναι που μας ελεγε ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ για αντισυνταγματικότητα στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό!!

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος φαίνεται δεν διάβασε το Σύνταγμα και τους Νόμους ακουει μονο τι εντολές θα εκτελέσει απο την Κυβέρνηση..

Ηδη στις οδηγίες προς τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες σε ολη την Ελλάδα τους εκβιάζουν και με τα Self Test να τους κόψουν τους μισθούς αν δεν τα κάνουν οπως και σε ολο το Δημόσιο..στην Πυροσβεστική εχουμε για πρώτη φορα ΕΚΒΙΑΣΜΟ μετα τα Self Test για τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

ΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ???

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Η συγκλονιστική συνέντευξη του Γεώργιου Κασιμάτη.Περιμένουμε ακόμη τη μήνυση, που θα συμμετάσχουμε χιλιάδες και που μας υποσχέθηκε ο Αντωνιάδης,.Για να δούμε τι θα γίνει, πόσο ακόμη θα του πάρει.Το θέμα είναι να μη μας βρει το φθινόπωρο ,να εκπληρώσει η νεοταξική συμμορία τα υπόλοιπα δόλιά της σχέδια.
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a5%ce%93%ce%9a%ce%9b%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%98%ce%97%ce%93%ce%97%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%93%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button