Κινείται το πειθαρχικό για τα παραμύθια του Τσιόδρα & Κούβελας για Τσιόρδα (video)

Μαζεύονται οι καταγγελίες στον ιατρικό σύλλογο Αθηνών εναντίον του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος κινδυνεύει πλέον να περάσει από το πειθαρχικό για τα όσα λέει σε σχέση με τον κορωναϊό, ενώ αναμένεται και εισαγγελική έρευνα για την ομολογία υπερκαταγραφής-απόδοσης των θανάτων στον νέο ιό…

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ Στέλιος Καζάκης στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, όπου αποκάλυψε τα εξής:

«Γιατί θίχτηκε ο κύριος αυτός; Γιατί πλέον μεγάλα κεφάλια και της ιατρικής που έχουνε  γράψει με ιστορία στο στερέωμα της ιατρικής επιστήμης στην Ελλάδα, όπως ο κύριος Κούβελος του Αριστοτελείου, βγαίνουν ενάντια στον Τσιόδρα, διότι δεν αντέχουνε με τις ανοησίες που λέει αυτός ο άνθρωπος. Κινείται ο ιατρικός σύλλογος να τον περάσει πειθαρχικό για τα παραμύθια που λέει. Ήδη συσσωρεύονται καταγγελίες στον ιατρικό σύλλογο από το σώμα των γιατρών και λένε ότι ο Τσιόδρας πρέπει να περάσει πειθαρχικό και ενδεχομένως να κινηθεί και η δικαιοσύνη. Δηλαδή να κινηθεί εισαγγελική έρευνα μετά την ιστορία που ομολόγησε ότι συστηματικά ψεύδεται. αυτό το πράγμα δεν μπορεί να περάσει έτσι, πολύ δε όταν στους θανάτους, μάλιστα σε αυτούς που δεν υπολογίζει ο κύριος Τσιόδρας, είναι άνθρωποι, οι οποίοι μείνανε μόνοι τους στο σπίτι μιας κάποιας ηλικίας και με χρόνιες παθήσεις που πεθάνανε αβοήθητοι. Αυτό του το εύχομαι να το υποστεί. Και του Χατζηνικολάου και όλων αυτών των κυρίων και κυριών. Στενεύουν τα περιθώρια…».

Ακούστε στο ηχητικό απόσπασμα μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνολικά εκπομπής (καλό θα είναι να την ακούσετε όλη αν έχετε χρόνο), από το 13′:

Δείτε τι λέει και ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας  Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button