Καθιστοί μόνο στα πανηγύρια!!! Εντολές Κυβέρνησης Μητσοτάκη του Σωτήρα της Χώρας!!!

ΚΑΘΙΣΤΟΙ στα πανηγύρια? Νέες εντολές των Παρανοϊκών της Κυβέρνησης για τη διατήρηση του ΦΟΒΟΥ!!

«Φωτιές» άναψε στις τοπικές κοινωνίες σε ολόκληρη τη χώρα η δήλωση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, ότι το φετινό καλοκαίρι τα πανηγύρια θα διοργανωθούν κυρίως μόνο με καθήμενους.

Αιρετοί από περιοχές της χώρας, όπου διοργανώνονται πολλά και μεγάλα πανηγύρια, εκφράζουν στο ethnos.gr την πεποίθησή τους ότι με αυτόν τον τρόπο τα πανηγύρια είναι πάρα πολύ δύσκολο να διοργανωθούν και να έχουν επιτυχία. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, τα πανηγύρια δεν αποτελούν, για παράδειγμα, θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες οι θεατές απολαμβάνουν καθιστοί τους πρωταγωνιστές. Πανηγύρια σημαίνουν χορό, βόλτα, διασκέδαση και αυθόρμητες αντιδράσεις από τον κόσμο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αν οι παρευρισκόμενοι συμμετέχουν μόνο καθιστοί.

Αν τελικά επιλεγεί αυτός ο τρόπος διοργάνωσης των πανηγυριών, είναι δεδομένο ότι πολλά από αυτά δε θα διοργανωθούν ή θα γίνουν πολύ υποτυπωδώς, με πολλές αρνητικές συνέπειες για τις τοπικές οικονομίες, αλλά και για τον τουρισμό κάθε περιοχής. Όπως υποστηρίζουν, είναι πάρα πολλοί οι τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετέχουν στα τοπικά πανηγύρια, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επισκέπτονται περιοχές μόνο και μόνο για να πάρουν μέρος σε αυτά.

Μάλιστα, πολλοί αλλοδαποί τουρίστες, αφού συμμετάσχουν σε κάποιο πανηγύρι, γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, μεταφέροντας τα ελληνικά ήθη και έθιμα και τον ελληνικό πολιτισμό. Σε κάθε περίπτωση οι αιρετοί περιμένουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά και τις επίσημες οδηγίες από τα συναρμόδια υπουργεία, προκειμένου να δουν, αν είναι δυνατή η διοργάνωση των πανηγυριών, αλλά και τον τρόπο που αυτά θα διοργανωθούν.

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τα περιοριστικά μέτρα με τα Πρωτόκολλα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ και του Φόβου που σπέρνουν για να συντηρούν το κλίμα της Τρομοκρατίας και όλων όσων ετοιμάζουν για το Β ΓΥΡΟ από Σεπτέμβριο..

Την ίδια ώρα ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους αριθμούς των στατιστικών μια απλής γρίπης που είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ η κατασκευάζουν Κρούσματα χωρίς συμπτώματα για να διατηρούν το ΦΟΒΟ…Όπως Λάρισα που αποκαλύφθηκε το ΣΤΗΣΙΜΟ!!!

Πανηγύρια σημαίνει ΖΩΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ…ΚΕΦΙ που τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ δεν θέλουν να έχουμε με την ΜΑΪΜΟΎ ΠΑΝΔΗΜΙΑ και τις εντολές που εκτελούν…

Γιατί το συζητάτε…με τους ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ της Νέας Τάξης…ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ αλλιώς να ΦΥΓΟΥΝ και να ΧΑΘΟΥΝ από τη Κυβέρνηση και το ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ…να αναλάβουν Ελληνες γηγενείς Πατριώτες και οχι οι εκπρόσωποι του Σόρος και του Bill Gates..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button