Ήταν μια αναποδιά δήλωσε ο Μητσοτάκης η Καταιγίδα…για να κρύψει την Προγραμματισμένη Επίθεση στη Θεσσαλία (Video)

Τελικά του βγήκε μια ΣΤΡΑΒΗ αυτό δήλωσε Δημόσια στον Ελληνικό Λαό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ..Επι λέξει ειπε ηταν μια ΑΝΑΠΟΔΙΑ!!! Χωρίς να ντρέπεται για να καλύψει την Υβριδική Επίθεση με το HAARP και τα εργα που δεν έγιναν σωστά

Επεσαν 553.885.664.00€ Εγκρίθηκαν για Εργα απο την Περιφέρεια Θεσσαλίας το 2022 .Που πήγαν? Εγιναν σωστά??

Δειτε τη Φωτογραφία πως μετετράπη σε λιμνη ολη η Θεσσαλία…Να εξηγήσει ο Μητσοτάκης πως γίνεται

Αναποδιά είναι Μητσοτάκη που κόπηκε η Ελλάδα στα δυο?? Είναι αναποδιά που στην Εθνική οδο Αθηνών Θεσσαλονίκης  περνάς με βάρκα?

Είναι Αναποδιά που δόθηκαν τοσα εκατομμύρια και δεν εγιναν αντιπλημμυρικά εργα σωστά?

Είναι αναποδιά που πνίγηκε κόσμος? Είναι αναποδιά που δεν βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Είναι αναποδιά που έσπασαν το φρ;aγμα στη Καρδίτσα και έπνιξαν κόσμο χωρίς να τους ειδοποιήσουν να εκκενώσουν τα σπίτια τους 04.30 τα ξημερώματα?

Είναι αναποδιά γι αυτό πήρες τα ΜΑΤ και ξυλοφορτώνεις πλημμυροπαθείς?

Είναι αναποδιά που κρύβεις τους Νεκρούς?

Πως τα Κανάλια στην Χώρα μας γνωρίζουν απο την Κακοκαιρία Daniel που πέρασε στη Λιβύη εχει 2.000 νεκρούς και στην Θεσσαλία δεν γνωρίζουν??

Μόνο ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ συμβαίνουν αυτα!! Στη Χούντα Μητσοτάκη

Και το πιο σπουδαίο …

Στις 24/02/23 κυκλοφόρησε η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη ενα Φυλλάδιο με τίτλο 570 + ΕΡΓΑ για την Θεσσαλία του 2030 για Φυσικές καταστροφές ..Τα εργα αυτα για ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ δεν τα εχει σε αλλη Περιφέρεια στην Ελλάδα παρα μόνο για την περιοχή που επλήγη…Τι ειναι προγραμματισμένη επίθεση η η Καφετζού που το γνωρίζει οτι θα συμβεί και προγραμματίζει?

Δεν έβγαλε φυλλάδιο για κάποια αλλη Περιφέρεια για τον ιδιο λόγο? Βγάζει μονο για την Θεσσαλία στις 24/02 και αναλύει τα εργα για ΙΑΝΟΣ 524 εκ ΣΕΙΣΜΟΙ 145 εκ και λοιπές Φυσικές Καταστροφές 275 εκ…Είναι Προφήτης και προγραμμάτισε κονδύλια ?? Και 7 μήνες μετα πραγματοποιείται η Προφητεία του Μητσοτάκη για Φυσική Καταστροφή..

Ο κ.Λέκκας Μετεωρολόγος  δηλώνει οτι είναι  πιθανή ακόμη και οριστική μετοίκηση πληθυσμού Θέλουν να διώξουν τους πολίτες και αλλάζουνε τη χρήση γης.. Αλλάζουν και τους κατοίκους.

Ο Περιφερειάρχης κ.Αγοραστός σε Συνέντευξη του πριν την Υβριδική Καταιγίδα ομολόγησε οτι έδωσε εντολή να ρίξουν τα Φράγματα πρόχειρα και μόνιμα και με αυτη την ενέργεια πνίγηκαν περισσότεροι άνθρωποι ..Γνωρίζοντας και δηλώνοντας οτι θα πέσει πολυ βροχή!!

Συνεπώς μονο ΑΝΑΠΟΔΙΑ δεν ηταν…Αυτη η επίθεση στην Θεσσαλία ηταν Προγραμματισμένη!!!

 

Μετα τις δηλώσεις αυτες ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Βόλου και ολοι σχεδόν ΓΕΛΑΝΕ και ο Μητσοτάκης….Με τοσες καταστροφές και χωρις να ειναι οι κάμερες μπροστά αλλαξαν ολοι το υφος τους και μιλούσαν σαν σε Παιδική Χαρά…

Ολα αυτα η Δικαιοσύνη μπορεί να τα εκτιμήσει διότι χρήζουν οπως αναφέρει σε Αναφορα του και ο Δικηγόρος κ.Αντωνιάδης  ΑΜΕΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ η δε αξιοπιστία της ενισχύεται όπως διαπιστώνω από πληθώρα σχετικών Δημοσιευμάτων το δε υπό διερεύνηση (κατά τα κατωτέρω) αδίκημα είναι αυτό της κατ’ αρχάς απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε περίπτωση που υπάρχουν νεκροί, αυτό της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, και σε περίπτωση περισσότερων του ενός νεκρών, κατά συρροή.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ  ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Τι πληροφορίες μας μεταφέρουν για την κατάσταση στη Βυθισμένη Καρδίτσα -Παλαμάς και τα περίχωρα ..2η Πομπηία!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button