Ιταλος Ιατροδικαστής αποκαλύπτει τι εγινε στην Ιταλια με τον Covid 19.

Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί. Κάναμε ….Λ Α Θ Ο Σ  θεραπείες (!) στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους.

Είμαι ένας από τους 11 πρώτους ιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν, ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν, ή ήτανε λανθασμένα!!!

Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή, ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία, όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλ. αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο.

Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξ άλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς.

Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι, ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες, για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφ΄όσον δεν μας είχε δοθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό, όλοι οι ιατροί έπρατταν λάθος!

Αυτοί που ευθύνονται για τους θανάτους είναι αυτοί που έδιναν τις κρατικές οδηγίες και ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος, διότι εμπόδισε την διεξαγωγή νεκροψιών και εμπόδισε επίσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι.

Συνειδητοποιήσαμε ήδη από τον Μάρτιο ότι είχαμε να κάνουμε με έναν αδύναμο ιό που ήτανε σαν τον ιό της γρίπης. 

Ο κορονοϊός δεν είναι ανησυχητικός, διότι είναι ένας από τους χιλιάδες ιούς που συμβιώνουν μαζί μας.

Μελετώ εδώ και 25 χρόνια τους ιούς και ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι ιοί.

Ένας επικίνδυνος ιός, πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν τον κορονοϊό ήτανε ο Sars-Cov-1 ο οποίος κυκλοφόρησε σαν πανδημία τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. 

Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό. Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλ. η ανοσία αγέλης.

Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες!

Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ‘p-h’ του αίματος και μειώνει το οξυγόνο, όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα.

Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό, γιατί η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. 

Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί.

Σήμερα έχουμε πολλά και φτηνά θεραπευτικά μέσα στη διάθεσή μας όπως τα αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη, αντιπηκτικά, αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις και την υδροξυχλωροκίνη που στην α’ φάση της ασθένειας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί.

Αυτός είναι ένας πόλεμος και πρωτίστως οι γιατροί θα πρέπει να επανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους και τον ρόλο τους στην κοινωνία συνεπικουρούμενοι από τους πολίτες. 

Ο Δάντης έχει θέσει τους ουδέτερους στο χειρότερο μέρος της κόλασης. 

Πρέπει να δράσουμε αμέσως και αποφασιστικά και να μην είμαστε ουδέτεροι.

Pasquale Mario Bacco, Ιταλός Ιατροδικαστής, 19/9/2020

Οι μάσκες πέφτουν

Δείτε επίσης τι λέει ο Stefano Montanari για τις νεκροψίες.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button