Η τελευταία ανάρτηση Καραιβαζ.. ΝΔ ..Οι παιδεραστές οι Βιαστές κ.α Η μπόχα απο τα παράσιτα!!

Διαλύουν τη Χωρα..Για 2η φορα η Νεα Δημοκρατία πτωχεύει το Λαό..Με την υπόθεση Καραιβάζ και τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του τα πληρωμένα Μεσα εξαπάτησης ασχολήθηκαν 1 μερα…Για την Πισπιρίγκου ενα χρόνο και ακομη ασχολούνται..

Σε σκάνδαλα και μίζες Μπράβοι Βιαστές Παιδεραστές αδελφές και αλλοι ομοφυλόφιλοι κάτω απο κάθε πέτρα άτομα απο την Παράταξη της ΝΔ.. Μαύρο Χρήμα παρακολουθήσεις Δολοφονίες με εντολές Μαφια Ιατροπολιτική Συμμορία στο μπλέ χρωμα..Ολοι μαζι παράσιτα και πολιτικοί Βρυκόλακες..

Και ο Πανίβλακας Έλληνας περιμένει να τον σώσουν απο την ΝΔ!! Αυτοι που καταστρέφουν την Χώρα και τους Έλληνες..αυτοί που σου χώνουν τα βιολογικά τους οπλα ως εμβόλια. Αυτοί που καθαρίζουν τα Δάση για ανεμογεννήτριες..Και στο τελος Καθαρίζουν και σενα..

Το Παρακράτος της Δεξιας βρωμάει και ζέχνει απο χιλιόμετρα….και εχει κοιμίσει χιλιάδες πολίτες που κάνουν μόνοι τους ευθανασία!!!

Διαβάστε την τελευταία ανάρτηση του Καραιβάζ εχει ζουμί ..Γι αυτο τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ και για ερευνες που αγγιζαν μπλέ στελέχη και συνεργάτες τους …

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button