Καταρρέουν και τρελαίνονται στην ΚΟΥΛΟ-Κυβέρνηση..Εξαπάτησαν το Λαό με ψευδείς θανάτους covid..Βλέπουν τον Αντωνιάδη στον Υπνο τους!!

Η Κυβέρνηση ΚΟΥΛΗ μαζι με ολόκληρη την Ιατροπολιτική Μαφία εξαπάτησαν το Λαό και παρουσίαζαν ως θανάτους covid για λόγους στατιστικής Διαφάνειας…. αναφέρει ο Χρ.Σκέρτσος!!
Ποιός είναι ο Σκέρτσος?? Είναι Υπουργός Επικρατείας από τις 13 Αυγούστου 2021 με καθήκοντα συντονισμού του κυβερνητικού έργου, που ασκούσε και ως υφυπουργός στον Πρωθυπουργό μέχρι την αναβάθμισή του σε υπουργό.
Το δημοσίευμα του Δικηγόρου Νικου Αντωνιάδη δείχνει μια Κυβέρνηση που καταρρέει
ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΝΕ !!! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!
ΣΚΕΡΤΣΟ, ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ !!! ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ “ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ”, “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ” ΚΑΙ “ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ” , ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΟΒΙΝΤ , ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ !!!
ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ , ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ….ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ !!! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΝ !!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ !!!
ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!
[Στο link σε σχόλιο ολόκληρος ο διάλογος. Το link είναι από το άλλο site, για το δικό μου …αγωνιζόμαστε ακόμα…]
*Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι! Μετά τις ομολογίες Μητσοτάκη, Πλεύρη & ΣΙΑ για τη λίστα της απάτης, μετά την πρώτη αναβολή της δίκης, και μετά την Ματίνα Παγώνη που μόνο στο τηλέφωνο δεν με πήρε για να δηλώσει παρούσα στην ποινική διαδικασία της μήνυσης του αιώνα, στις ειδικότερες μηνύσεις για την απάτη της λίστας και στη δίκη του αιώνα την 7η Νοεμβρίου, βγήκε ο Άκης Σκέρτσος να μας πει ότι η λίστα της απάτης κατασκευάστηκε για λόγους στατιστικής πληρότητας, επιστημονικής έρευνας και διαφάνειας !!
Μιλάμε για τη λίστα που είναι η καρδιά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Και ο Σκέρτσος μας λέει ότι εξαπάτησαν με αυτήν έναν ολόκληρο λαό για λόγους διαφάνειας !! Ενώ ο Πλεύρης λίγες μέρες πριν μας έλεγε ότι οι θάνατοι αυτοί “θεωρούνται” κόβιντ.
ΔΕΝ είναι… Είναι η λίστα του τρόμου, είναι οι χιλιάδες νεκροί που πέθαναν “από κόβιντ”, αλλά που τελικά αμέτρητοι άνθρωποι ΔΕΝ πέθαναν από κόβιντ, για λόγους όμως …στατιστικής πληρότητας, επιστημονικής έρευνας και διαφάνειας, τους χρεώσαμε στον Κόβιντ.
Και δεν τελειώσαμε εδώ. Υπάρχουν και τα μικρόβια, έτσι Ματίνα; Θα στο θυμίσω σε λίγο… Φωτιά έχει πάρει το πληκτρολόγιο. Φωτιά που θα κάψει  την Εγκληματική Οργάνωση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button