Η “Χούντα” Μητσοτάκη-Κικίλια ζητούν ενυπόγραφα ποιοι Γιατροί και νοσηλευτές δεν εμβολιάζονται!!! (Εγραφο)

Λίγες μέρες μετα την αποδοχή Κικίλια οτι ο εμβολιασμός δεν είναι Υποχρεωτικός ο Υπ.Υγείας έδωσε εντολή στις Υγειονομικές Περιφέρειες και εξέδωσαν εγγραφο που ζητά μέσα σε τρεις μερες να κοινοποιήσουν Υποχρεωτικές Δηλώσεις των Γιατρών και του Νοσηλευτικού Προσωπικού των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας με το αν θα κάνουν το εμβόλιο η αρνούνται αυτο!!!

ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ…Θέλει λίστες Γιατρών που αρνούνται τον Εμβολιασμό ..

Είναι Γιατροί στα Νοσοκομεία της Χώρας που δεν κατάπιαν την ΑΠΑΤΗ με τα κρούσματα απο διαγνωστικά που δεν ξεχωρίζουν τον Covid 19 και τους Θανάτους που τους βαφτίζουν ολους απο Κορωνοιό!!!

Τι την θέλετε την Λίστα με Δηλώσεις οσων δεν θα εμβολιαστούν αφού δεν είναι Υποχρεωτικός? Θα τους τιμωρήσετε? Θα τους βάλετε στους Νέους “Φούρνους” της Νέας Τάξης

Φυσικά για να πάρουν μέτρα κατα οσων αρνούνται…Ηρθε η ωρα ΚΙΚΙΛΙΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που αναγκαστικά δείχνεται τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ σας…Το μίσος για τους Έλληνες που εφαρμόζουν το Σύνταγμα και επιλέγουν..Αυτο που εσείς δεν τηρείτε..Μιλάγατε για ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και εστε οι πρώτοι που δεν τηρειτε το Σύνταγμα και φτιάχνετε Μητρώο εμβολιασμένων για να θέσετε με δόλιους τρόπους εκτος οσους αρνηθούν τα Εμβόλια που παρεμβαίνουν στο DNA μας..Στον Γενετικό μας Κώδικα ..Και ενω υπάρχει φάρμακο για να αποσυμφορηθούν τα Νοσοκομεία το κρύβουν!!! Για να φέρουν τα εμβόλια…

Μάλιστα η λίστα αυτη με τα προσωπικά δεδομένα οσων αρνούνται θα σταλεί και σε Κοινωνική Λειτουργό!!! Τι σημαίνει αυτο?

Η Χούντα Μητσοτάκη Κικιλια δείχνει την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ της… θελει Δηλώσεις οσων αρνούνται τον εμβολιασμό οταν η ιδια η Κυβέρνηση δεν ζήτησε ποινικές ευθύνες απο τις εταιρείες που προ-αγόρασαν τα εμβόλια ..για παρενέργειες…και ηδη πεθαίνουν οι εθελοντές και πέθαναν ολα τα ζωα που το δοκίμασαν…Μας θέλουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ και βέβαια να εκτελέσουν το σχέδιο της Ατζέντας των Παρανοικών-Ψυχοπαθών του Πλανήτη για ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού και πλήρη ελεγχο.

Μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ που πιθανώς να αιματοκυλήσει τη Χώρα..Ναζιστικές συμπεριφορές πριν την επίθεση..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Η Κυβέρνηση κρύβει θεραπεία που υπάρχει..Καίγεται μόνο για τα εμβόλια!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button