Η  παρανομία και η ρύπανση συνεχιζεται έγιναν καθεστώς για να γίνονται πολιτικές αρπαχτές. Ανακοίνωση Γ.Καλούδη για Χαβούζα Τεμπλονίου.(Video & Φωτό)

Παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος σήμερα 05/06/20 και η Παράταξη Πρώτα η Κέρκυρα ανέβασε Φωτογραφίες και Video από την τραγική κατάσταση στη ΧΑΒΟΥΖΑ Τεμπλονίου..Ο υδροφόρος ορίζοντας μολύνεται και η Δημοτική Αρχή Υδραίου-Νεράντζη είναι σε αναμονή όπως και οι Δημότες που δεν βλέπουν φως παρά την ενέργεια της Κυβέρνησης να επιτρέψει την Μεταφορά..
Η Παράταξη του κ.Γ.Καλούδη εξέδωσε ανακοίνωση και σχολιάζει την τραγική κατάσταση. Έστειλε για επιτόπια έρευνα τον Τάσο Παιπετη και τον Μάχο Βασιλάκη στο σημείο της χαβούζας που έβγαζε ΜΠΟΧΑ και Κατάθλιψη..καταγγέλλοντας την δημοτική Αρχή για οτι η  παρανομία, η αναρχία και η ασυδοσία έγιναν καθεστώς για να γίνονται πολιτικές αρπαχτές.
Η Μεταφορά δεν ξέρει κανείς ποτέ θ αρχίσει μετά τις ενστάσεις των Εργολάβων και η Ρύπανση συνεχίζεται…Στο νησί συσσωρεύονται σκουπίδια ..
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Χωματερή Τεμπλονίου παραμένει χωματερή.Η Αναρχία, η ασυδοσία και η ατιμωρησία συνεχίζονται για τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος.
Προχθές ο Επικεφαλής της Παράταξης Γιώργος Καλούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάχος Βασιλάκης και ο σκιώδης αντιδήμαρχος Καθαριότητας της Παράταξής μας Τάσος Παϊπέτης, επισκέφθηκαν τη χωματερή Τεμπλονίου.
Δεν μπόρεσαν να μείνουν παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα, λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας. Γρήγορα έβγαλαν τρεις (3) φωτογραφίες και το βίντεο με drone από απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων.
Το έγκλημα συνεχίζεται.Διαλογή στη πηγή δεν έγινε.Μεταφορά δεν έγινε.Η ρύπανση περιβάλλοντος συνεχίζεται από τη συγκυβέρνηση Υδραίου-Νεράντζη.Συνεχίζουν την πολιτική Νικολούζου.
Ο υδροφόρος ορίζοντας και οι λίμνες συνεχίζουν να μολύνονται.Η παρανομία, η αναρχία και η ασυδοσία έγιναν καθεστώς για να γίνονται πολιτικές αρπαχτές.
Το Περιβάλλον δεν ανήκει σε μας. Ανήκει στις χιλιάδες αγέννητες γενιές.Εμείς νοιαζόμαστε για το Περιβάλλον και την Κέρκυρα.Γιατί για εμάς ..Πρώτα είναι το συμφέρον της Κέρκυρας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button