2ο Σφυροκόπημα στον Μητσοτάκη ο Τράγκας για το μπαλαούρο σε πλοία από κρούσμα ιού..(video)

Με Νόμο θα σε μαζεύει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για υποχρεωτική καραντίνα και θεραπεία!!!

Επανήλθε στο θέμα του Ιατρικού Ερωτηματολογίου και προσωπικών δεδομένων που ζητά η Κυβέρνηση σε οποιον ταξιδεύει με πλοία και φέρι μπόουτ ο Δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Θυμίζουμε ότι όποιος δεν το συμπληρώσει του απαγορεύεται η επιβίβαση που συνιστά κατάφωρη παραβίαση  του Συντάγματος για την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και καταγραφή προσωπικών και Ιατρικών δεδομένων.

Χθες πρόσθεσε ,όπως του μετέφερε ο Δημοσιογράφος του amazonios.net Χρόνης Προσαλέντης,  αν βρεθεί κρούσμα η επαφή επιβάτη με κρούσμα σε κάποιο δρομολόγιο στη Κέρκυρα -Ηγουμενίτσα θα μαζευτούν όλοι όσοι ταξίδεψαν και θα οδηγηθούν ως “κρατούμενοι”  για εξέταση σε Νοσοκομεία με καραντίνα δηλαδή Μπαλαούρο .

Επιπλέον βάσει του Νόμου που ψήφισε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη υποχρεούνται οι πολίτες  σε εργαστηριακούς ελέγχους και θεραπεία που αποφασίζουν δια της βίας. Μάλιστα διάβασε απόσπασμα από τον Νόμο 4682/2020. Βέβαια όλα αυτά είναι αντισυνταγματικά και μέχρι στιγμής οι περισσότεροι επιβάτες τα αποδέχονται.Δυστυχώς έτσι παγιώνεται μια τεράστια Παρανομία με καταπάτηση του  Συντάγματος ως προς την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών..

Ακούστε και απολαύστε  και το 2ο σφυροκόπημα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο  το 1ο ΜΕΡΟΣ

Τράγκας: Ντροπή σου Μητσοτάκη για το Φακέλωμα και την απαγόρευση επιβίβασης .Πως θα φύγεις? (VIDEO)

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close