Η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλογων βλέπει Αντισυνταγματικο ΜΟΝΟ το κλείσιμο της εργασίας τους..

Για Μάσκες απαγορευση Κυκλοφορίας κ.α έκλεισαν τα "μάτια" τους..

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Χώρας κατέθεσαν αίτηση ακύρωσης της ΚΥΑ για αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων..Μονο για την “δουλίτσα” τους…Κόπτονται μονο για την εργασία τους και βλέπουν oτι η ΚΥΑ είναι ακυρωτέα λόγω παράβασης των άρθρων 5 παρ. 1, 20 παρ. 1, 25 και 26 του Συντάγματος και του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΩΤΕΕΣ ΟΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ SMS και ΑΔΕΙΟΧΑΡΤΑ ,ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00 και 21.00..

13 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ και ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!

Να τα βλέπουν οι Έλληνες Φυλακισμένοι..και με μάσκες τυλιγμένοι…

Διαβάστε το Θέμα και το δικόγραφο:

 

Σε εκτέλεση της από 13.2.2021 απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, οι 13 Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων-μέλη της κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση για την ακύρωση της νέας ΚΥΑ (υπ’ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ.9147/10.2.2021), κατά το μέρος που αφορά στην αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, των εισαγγελιών, των υποθηκοφυλακείων και των κτηματολογικών γραφείων όλης της χώρας (Αριθ. Πρωτοκόλλου Κατάθεσης Ε482/2021).

Στην αίτηση ακύρωσης, προβάλλεται ότι η νέα ΚΥΑ:

α) Πλήττει ουσιωδώς το συνταγματικό δικαίωμα στην απονομή δικαιοσύνης και ειδικότερα το δικαίωμα των πολιτών σε δικαστική προστασία,

β) Παραβιάζει τις αρχές:

i) της διάκρισης των εξουσιών,

ii) της απρόσκοπτης και συνεχούς λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών και δη αυτών που ανήκουν στο σκληρό πυρήνα της πολιτειακής λειτουργίας, όπως είναι τα δικαστήρια,

iii) της αναλογικότητας και

iv) της χρηστής διοίκησης.

γ) δεν έχει την απαιτούμενη ειδική τεκμηρίωση και

δ) Αντίκειται στο δικαίωμα στην επαγγελματική και οικονομική ελευθερία ως ειδικότερης έκφανσης του δικαιώματος ανάπτυξης της προσωπικότητας. Κατά συνέπεια, η ΚΥΑ είναι ακυρωτέα λόγω παράβασης των άρθρων 5 παρ. 1, 20 παρ. 1, 25 και 26 του Συντάγματος και του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο του δικογράφου της Αίτησης Ακύρωσης ως κατετέθη.

 aitisi_akyrosis_17.2.21.pdf

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button