Νεα ατιμώρητα εγκλήματα απο το ΙΚΟΣ – Δήμαρχος & Περιφερειάρχης σφράγισαν Αθλητισμό-Πολιτισμό.

Αθλητισμός και Πολιτισμός δέχονται επίθεση απο την Περιφερειάρχη κ Ρόδη Κράτσα και την Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Σπ.Υδραίου. Άφησαν ασυντήρητο το Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας και προεκλογικά το Σφράγισαν στερώντας απο τη Νεολαία την άθληση ενω ο Στίβος τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο με Παγκόσμια ρεκόρ, Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές ,Μεσογειακές , Βαλκανικές και Πανελλήνιες Νίκες Οι ποδοσφαιρικές ομάδες που χρησιμοποιούν το Γηπεδο πετάχθηκαν στο δρόμο..Ολα αυτα φέρουν την υπογραφή της Ρόδης Κράτσα με τη σφράγιση ..

Δήμαρχος και Περιφερειάρχης βουλιάζουν το νησί.. Δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Γιάννη Χονδρογιάννη. Μεχρι και το θέατρο Ρενα Βλαχοπούλου εγκατέλειψαν Υδραίου και Π.Τζάνε (Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ) και το Καλοκαίρι θα είναι κλειστό παρα την χρηματοδότηση 200 χιλ.ευρώ που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας.

Ο Δήμος της Κέρκυρας 4 ημέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα εχει βρωμίσει παντού γιατι οι δυο επιλογές της ΝΔ Κράτσα-Υδραίου παιζουν με τα εργολαβικά συμφέροντα που στη διαχείριση σκουπιδιών και δεν λειτουργούν για τους πολίτες..

Το Κεντρο της Πόλης σε άθλια κατάσταση..Δειτε στην Πλατεία Σαρόκο την βρωμιά που αφήνει η κ Υδραίου και την εγκατάλειψη της Πλατείας γεμάτη ακαθαρσίες υποβαθμίζοντας το κέντρο της Πόλης.

Τελος στο πιο σημαντικό θέμα της εκπομπής αποκαλύπτονται τα Νεα Εγκλήματα στο προστατευόμενο Ακρωτήριο Κεφαλό – Υψος οπου το Μεγάλο Κεφάλαιο -ΙΚΟΣ odisia κατάστρεψε το βαθύ πράσινο σε κρανίου τόπο. Τα υψόμετρα κατεβαίνουν αυθαίρετα τεμαχίζεται το ακρωτήριο και είχαμε ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ με κατολισθήσεις υπο το βάρος του αλόγιστου μπετου που πέφτει και των βαρέων μηχανημάτων με αποτέλεσμα τα χώματα να πέσουν στη θάλασσα και να σπάσουν την εξέδρα.

Οι τρύπες που άνοιξαν με εκσκαφή στο πυθμένα της παραλίας δεν επουλώθηκαν με αμμο ούτε τους επιβλήθηκε να επαναφέρουν το βαθος στη προτέρα κατάσταση..

Με το απύθμενο θρασος τους κατάφεραν ανενόχλητοι να πετσοκόψουν στη μεση του ακρωτηρίου κι άλλο κομμάτι και χώσουν τη θάλασσα για για να φτιάξουν μεγάλη παραλία..Παρανομία που είναι σε εξέλιξη και δεν επεμβαίνει καμιά αρμόδια Υπηρεσία καμιά Αστυνομία καμιά Εισαγγελία

Τέλος απο την πλευρά που βρίσκεται το Λιμάνι του Υψου πέταξαν στην κρημνώδη πλευρά χώματα και δέντρα που έφθασαν στη Θάλασσα και στις μικρές παραλίες κάτω απο αυτη. Τα εγκλήματα του ΙΚΟΣ εχουν την κάλυψη της Πολιτικής ηγεσίας της Κέρκυρας αλλα και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη γιατι δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ…για να σταματήσει αυτο που διαπράττεται τόσους μήνες..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ απο το amazonios TV και το σχολιασμό απο τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button