Η ΝΔ πουλάει το Λιμανι της Ηγουμενίτσας μαζι με τα καταφύγια και τις παραλίες !!!

Ο Βουλευτής Κριτων Αρσενης κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή καθως προχώρησε και σε ανάρτηση για το Ξεπούλημα της Ηγουμενίτσας..Το Λιμάνι τα αλιευτικά Καταφύγια τις παραλίες απο τα Σύβοτα εως τα Αλβανικά συνορα..
ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ:Πουλάνε πλέον και τις παραλίες ολόκληρων νομών! Μαζί με το πλήρως ανακαινισμένο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο αγοραστής θα πάρει και τις παραλίες από τα Σύβοτα έως τα Αλβανικά σύνορα. Μαζί τους και δύο αλιευτικά καταφύγια σε δύο ψαροχώρια, χωρίς να υπάρχει καμία εναλλακτική ελλιμενισμού για τους ψαράδες. Μαζί τους και τον κεντρικό δρόμο της πόλης της Ηγουμενίτσας.
Γίνεται προφανές ότι δεν μιλάμε πλέον για νέο κάτοχο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, της δυτικής πύλης εισόδου της χώρας, μαζί με την Πάτρα, αλλά και της δυτικής πύλης εισόδου στην Εγνατία Οδό. Μιλάμε για τον ορισμό, χωρίς επιστροφή, νέου τσιφλικά στη Θεσπρωτία. Εκτός από κτηνοτροφία και ελαιοκομία, οι κύριες οικονομικές δραστηριότητες του νομού θα ελέγχονται από αυτόν. Δίνουν τις τοπικές κοινωνίες βορά σε συμφέροντα που μεταχειρίζονται συχνά μαφιόζικες μεθόδους απέναντι σε όποιον αντιδρά.
Εδώ κι ένα χρόνο, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έριχνε στάχτη στα μάτια των κατοίκων, ακόμη και αυτών που πρόσκεινται στη ΝΔ, λέγοντας ότι θα εξαιρέσει τις παραλίες, όχι όμως και τον κεντρικό δρόμο της πόλης, ούτε τα αλιευτικά καταφύγια, από την πώληση. Η απόδοση των παραλιών στην τοπική κοινωνία δεν προχώρησε, ενώ πλέον το ΤΑΙΠΕΔ έχει περάσει στη 2η και τελική φάση του διαγωνισμού πώλησης.
Κάλεσα τον υπουργό στην Ολομέλεια της Βουλής, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, στις 16.15, να μας πει τους αληθινούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τη Θεσπρωτία.
Σκοπεύουν να μας μετατρέψουν σε μια Χαβάη, χώρα όπου οι πραγματικοί κάτοικοί της δεν έχουν πρόσβαση στις εξωτικές της παραλίες, αλλά ζούνε μέσα στη μιζέρια και την εγκληματικότητα, εκτοπισμένοι στην ενδοχώρα;
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε την Επερώτηση του Βουλευτή  Κριτων Αρσένη Προς τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής  με Θέμα: Παραλιακό μέτωπο Θεσπρωτίας: εκτός από τις λιμενικές εγκαταστάσεις πωλούνται και οι παραλίες

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button