Στο Fox News ερευνήτρια δήλωσε οτι τα εμβόλια COVID μπορούν να οδηγήσουν σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες.(Video)

Η χορήγηση εμβολίων COVID σε νέους ανθρώπους θα προκαλέσει πιθανότατα μια “ανησυχητική αύξηση πολλών σημαντικών νευροεκφυλιστικών ασθενειών”, δήλωσε σήμερα η Stephanie Seneff, Ph.D., στο Fox News.

Είναι “εξωφρενικό” να εμβολιάζονται οι νέοι για τον COVID επειδή έχουν “πολύ χαμηλό κίνδυνο” να πεθάνουν από τον ιό, δήλωσε η Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Εργαστήριο Επιστήμης Υπολογιστών και Τεχνητής Νοημοσύνης του ΜΙΤ στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης.

“Όταν εξετάζετε τη δυνητική βλάβη από αυτά τα εμβόλια, δεν έχει νόημα”, δήλωσε ο Seneff. “Και οι επαναλαμβανόμενες δοσεις θα είναι πολύ καταστροφικές μακροπρόθεσμα”.

Η Seneff δήλωσε στη Laura Ingraham του Fox News ότι έχει κάνει “πολλή έρευνα” για να καταλάβει πώς τα εμβόλια COVID μπορούν να οδηγήσουν σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες αργότερα στη ζωή.

“Είναι πολύ ανησυχητικό”, είπε. Σύμφωνα με την έρευνα της Seneff:

“Και τα εμβόλια mRNA και τα εμβόλια με φορείς DNA μπορεί να αποτελέσουν μια οδό προς μια εκφυλιστικη νόσο κάποια στιγμή στο μέλλον. Μέσω της prion-like δράσης της πρωτεΐνης spike, πιθανότατα θα δούμε μια ανησυχητική αύξηση σε αρκετές σημαντικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες, όπως η νόσος του Πάρκινσον, η ΚΚΚ, η ALS και η νόσος Αλτσχάιμερ, και οι ασθένειες αυτές θα εμφανιστούν με αυξανόμενη συχνότητα σε όλο και νεότερους πληθυσμούς, στα επόμενα χρόνια.

“Δυστυχώς, δεν θα γνωρίζουμε αν τα εμβόλια προκάλεσαν αυτή την αύξηση, διότι συνήθως θα υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ του συμβάντος εμβολιασμού και της διάγνωσης της νόσου”.

Αυτό το τελευταίο σημείο, δήλωσε ο Seneff, είναι “πολύ βολικό για τους κατασκευαστές εμβολίων, οι οποίοι πρόκειται να βγάλουν τεράστια κέρδη από την ατυχία μας – τόσο από την πώληση των ίδιων των εμβολίων όσο και από το μεγάλο ιατρικό κόστος της θεραπείας όλων αυτών των εξουθενωτικών ασθενειών”.

Παρακολουθήστε εδώ:

childrenshealthdefense.org /katoxika nea

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button