Η Κυβέρνηση ΦΟΒΑΤΑΙ να γίνει η Δίκη που αποκαλύπτει οτι είναι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…και “εδωσε” εντολή αναβολής..

Ακόμη μια αναβολή της Δίκης του Αιώνα είχαμε σήμερα.. Η Κυβέρνηση ΦΟΒΑΤΑΙ να γίνει η Δικη που αποκαλύπτει οτι είναι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…
Νίκος Αντωνιάδης: ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ “ΘΑΝΑΤΟ” ! ΕΦΕΤΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ,
ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ! ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ , ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ !
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ! ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ , ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ,
ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΙΑΧΕΣ “ΑΞΙΑ! ΑΞΙΑ!” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
Το τι είπα εγώ στις τρεις εφέτες μόλις ανακοίνωσαν την απόφαση για την αναβολή της δίκης για μία απομαγνητοφώνηση που είχαν στα χέρια τους, αφού τους την είχα υποβάλει στην αρχή της διαδικασίας, θα το ακούσετε αργότερα.
Το ότι αποδείχθηκε πανηγυρικά ο τρόμος της εγκληματικής οργάνωσης για τη Δίκη του Αιώνα, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό που της έχω δώσει, είναι το λιγότερο. Το ξέραμε.
Το ότι θα έφταναν στα έσχατα για να μη γίνει ούτε σήμερα η δίκη, το ξέραμε και αυτό. Το έχω πει.
Ότι όσο πλησιάζει το τέλος, με εμένα να έχω αποκλείσει όλες τις διεξόδους για την εγκληματική οργάνωση, θα δούμε σημεία και τέρατα.
Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το θηρίο σπαρταράει και το δείχνει. Αμύνεται όμως πάνω σε κινούμενη άμμο.
Και εμένα δεν μου μένει τίποτα άλλο πια παρά να το κάνω να κινηθεί λίγο ακόμα. Το κεφάλι έμεινε.
Είμαι έτοιμος και γι αυτό.
Ώστε μεταξύ των άλλων “βολών” μέχρι τη “χαριστική”, θα καταθέσω αμέσως αίτηση ανάκλησης της σημερινής απόφασης. Θα βάλω άλλους τρεις εφέτες στο “παιχνίδι”.
Κοντεύουμε. Μέσα από την αναβολή αυτή στο “θάνατο”, το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης έφτασε ακόμα πιο κοντά. Και το ξέρουν.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ Η ΔΙΚΗ….ΠΡΌΕΔΡΟΣ : ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ…. ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ….

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ
“ΔΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ”, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ:
— Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 4Η (!) ΦΟΡΑ!
— ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΤΑ (!) ΜΗΝΕΣ!
— Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ!
— ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΤΑ (!) ΜΗΝΕΣ!
— ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΘΗΚΕ!
— ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΕΠΙ 1 ΩΡΑ (!) ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ “ΠΕΣΟΥΝ” ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ”!

— ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ!

— Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ “ΝΤΡΟΠΗ” ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ 83 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!
— ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ!
ΤΕΛΙΚΑ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ 83 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. Σύνδεσμοι της γενοκτονίας με το γενετικό σκεύασμα τους, των αισχρων ψεματων τους  ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΤΕ και Χρησιμοποιήστε τα εναντίων τους Ανεπιθυμητες ενέργειες των γενετικων σκευασματων καταγεγραμενες πολυ πριν την εφαρμογη τους (2μιση χρονων το βιντεο) εδω https://www.brighteon.com/4d18f33a-f801-4720-9944-441c46cf6072
  GREEK DOCTORS DIE ONE AFTER ANOTHER AFTER HAVING MRNA GENE MODIFICATION (AKA THE COVID JAB )
  https://rumble.com/v1vudmi-greek-doctors-die-one-after-another-after-having-mrna-gene-modification-aka.html
  1150 circumstances !!!! HUMANS WHO DIED IN GREECE AFTER GETTING THE SO CALLED VACCINE
  https://rumble.com/v1vukw6-1150-circumstances-humans-who-died-in-greece-after-getting-the-so-called-va.html

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ Ή ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ. ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ 1: https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V ΒΙΝΤΕΟ 2: https://www.brighteon.com/2282d5bb-37a1-495b-b219-1bf49f92127a ΒΙΝΤΕΟ 3: https://www.brighteon.com/f9f80b62-b91c-439e-81fc-623da719cc77 ΒΙΝΤΕΟ 4: https://www.brighteon.com/7ebbc7a4-428e-4301-84db-995362c721cb ΒΙΝΤΕΟ 5: https://www.brighteon.com/da59989b-493e-48c9-9972-ff5bd1ebecf6 ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ: https://ibb.co/album/N69365 Ενας στους 72 ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΎΕΙ https://newtube.app/user/IoannisKomninos/aoZJm4U

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button