Η Φαμίλια Μητσοτάκη – Μπακογιάννη γέμισε ζαρντινιέρες για να έχουν όπλα οι Κουκουλοφόροι

Ο Μεγάλος περίπατος των 50 εκ ευρω από την "ΜΚΟ" Μητσοτάκη

Νωρίς το πρωί ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε εργασίες προκειμένου να τοποθετήσει μεγάλες ζαρντινιέρες με φυτά ανάμεσα στις λωρίδες που παραμένουν για χρήση από τα αυτοκίνητα και σε εκείνες που παραδόθηκαν σε πεζούς και ποδήλατα για…. να έχουν «όπλα»  οι κουκουλοφόροι..

Αυτή η οικογένεια του κρατικοδίαιτου Μητσοτακιστάν MKO FAMILIA τρολάρει τους ψηφοφόρους της επειδή έχει καταλάβει περί τι εθελόδουλων ουγκάνων πρόκειται.  Η ίδια είναι εκτός τόπου και χρόνου μεγαλωμένη και γαλουχημένη στο προστατευόμενο περιβάλλον των ανακτόρων της φαμίλιας χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Πήγε και έβαλε ο Ντορογιός Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για τον διαβόητο Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας λαμαρινένιες(!) ζαρντινιέρες λίγα εκατοστά από τον δρόμο, με γωνίες που αν πέσει πάνω με το κεφάλι μοτοσικλετιστής έστω και με μικρή ταχύτητα, θα τον κάνουν σουβλάκι.

Οι οποίες γωνίες των ζαρντινιέρων νομοτελειακά μετά από λίγους μήνες (εάν επιζήσουν από τους κουκουλοφόρους) , θα είναι και σκουριασμένες, στραβωμένες και με κομμάτια να εξέχουν. Έτσι για να μην αφήνουν καμία πιθανότητα επιβίωσης σε περίπτωση τροχαίου.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close