Η “Δημοκρατία” που γνώριζες εχει χαθεί.. Αλλαξε Στρατόπεδο ΤΩΡΑ!!

 Όταν τους τελειώσουν τα καύσιμα δεν θα απολογηθούν ως οφείλουν αλλα θα σου κάνουν λοκνταουν ..

Όταν τους τελειώσουν τα τρόφιμα δεν θα απολογηθούν ως οφείλουν αλλα θα σου δώσουν συσσίτιο και λοκνταουν μαζι ..

Όταν δεν θα τους φτάνει η ενέργεια να σε ζεστάνουν η να σου δώσουν φως ..θα σου πουν να κάνεις περικοπές στης ανέσεις σου …δεν θα απολογηθούν ξανά ..!

Όταν θα βρέχει και θα πνίγεσαι δεν θα σου ζητήσουν συγνώμη αλλα θα σε κλείσουν παλι μέσα να μην κινείσαι ελεύθερος ..

Όταν , όταν ,όταν … και ολα αυτά γιατί στην αρχή του ντόμινο είπες ναι σε δικαιωματα που δεν έπρεπε ποτε να υπάρχει καν η σκέψη να συζητηθούν !..

Δεν σταμάτησες το επόμενο τουβλάκι και τώρα βλέπεις οτι η “δημοκρατία” που γνώριζες εχει χαθεί …η αλλιώς δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο !…

Για να γίνει κατανοητo ..ο αντίπαλος οσο νιώθει οτι σε εχει θα σου πάρει τα πάντα …ΤΑ ΠΑΝΤΑ , χωρις να υπάρχει καμια ΕΛΠΙΔΑ , χωρις να υπάρχει ..ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ , χωρις να υπάρχει εγω θα γλυτώσω …ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ακόμα και σε αυτούς που νομίζουν οτι είναι στο απυρόβλητο !..

Είσαι σε εναν πόλεμο , βρίσκεσαι σε αυτή την θέση επειδή σε έπεισαν οτι άνθρωποι με της δικές μου απόψεις είναι παρακατιανοί , ψεκασμένοι , συνομωσιολόγοι , βρίσκεσαι σε άμυνα και χαμένος γιατί πίστεψες την λάθος αφήγηση , είσαι μια στιγμή μακριιά να νικήσεις τον εγωισμό σου και να αρχίσεις να βλέπεις την αλήθεια !…

Σε αυτό τον πόλεμο πρέπει να ενωθείς με τον διπλανό σου με την μεγαλύτερη δύναμη που έδωσες ποτε και ΑΥΤΟ είναι ο μόνος τρόπος να σωθείς , η το παίρνεις τώρα χαμπάρι η χαιρετάς ενα ψεύτικο κοσμώ!

Γνωρίζω οτι θα συνεχίσεις να ελπίζεις σε αλλαγή και σε καλυτέρευση …να θυμάσαι για κάθε σου ελπίδα και οχι αλλαγή σου θυσιάζεις μέλλον απο τα παιδιά σου ,για κάθε μέρα υπομονής και στρουθοκαμηλισμού δημιουργείς στο μέλλον φυλακές και σκλάβους , για κάθε προσωπικό συμφέρον ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ..σκοτώνεις αύριο ανθρώπους !

Το παγκόσμιο έγκλημα είσαι εσυ , οι παγκόσμιοι εγκληματίες απλά σε χρησιμοποιούν !

ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΡΑ !

Stranger…

https://katohika.gr/stranger

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button