Η ΑΣΚΗΣΗ με τον ψευδεπίγραφο τίτλο Ελευθερία θα είναι η Μόνιμη Φυλακή σου.

Οποιος κάνει το εμβόλιο υπογράφει έντυπο οτι εχει την ευθύνη για οποια παρενέργεια!!!!

Η Γελοιότητα της Πολιτικής και των Αυλοκολάκων σε μια Φωτογραφία..Εδω βλέπουμε τον Εκτελεστή των εντολών της Νέας Τάξης που διάλυσε την Οικονομία Φυλακίζοντας τους πολίτες.. Διαλύοντας κάθε επαγγελματία της μεσαίας Ταξης..κλείνοντας τις επιχειρήσεις. Ο τύπος αυτος σταμάτησε την Ζωή μας και από οτι ελεγε μέσα στη βουλή θα εφαρμόσει την ΑΣΚΗΣΗ με τον ψευδεπίγραφο τιτλο Ελευθερία…

Μια Ελευθερία που κατά τον Κυριάκο θα έρθει μονο αν εμβολιαστεις και σε μετατρέψει σε ρομπότ με ημερομηνία λήξης..Μια Ελευθερία καινούργια που θα φοράς τη μάσκα σου και μετα το εμβόλιο.Μια ελευθερία που θα περιορίζει την ελεύθερη μετακίνηση σου και μετα απο το τρύπημα με την σύριγγα.. Τα είπε διφορούμενα μεσα στη Βουλή .Το σχέδιο των “εκτελεστων” της δηθεν  ελευθερίας περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό εθνικό μητρώο εμβολιασμού, στο οποίο θα καταγράφονται τα στοιχεία όλων των Ελλήνων που κάνουν το εμβόλιο.

ΜΑΣΚΕΣ & ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Ακούστε τον στο HXHTIKO VIDEO.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SERVER..Τους ενόχλησε που δεν τα είπε καλα οπως τον είχαν δασκαλέψει  και το ΕΣΒΗΣΑΝ!

Στη Φωτογραφία δειτε το ΥΦΟΣ του την ωρα που χειροκροτούν οι αυλοκόλακες του..Εφερε την Οικονομική εξαθλίωση και τωρα την ΥΠΟΤΑΓΗ και τον ΘΑΝΑΤΟ τα βαπτίζει ελευθερία….Μια ελευθερία περιορισμένη στα δικά τους μέτρα…Εκλεψαν τη Ζωή μας ,..Δεν πρόκειτε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα οσο τους αφήνουμε.Ο Λαός εχει την λυση.Κανένας αλλος η Δημοκρατικός θεσμός δεν λειτουργεί ..

Δεν νοιάζονται αν δεν εχει κάποιος να αγοράσει την τροφή του να πληρώσει Ρεύμα νερο τηλέφωνα..Δεν νοιάζονται αν θα εχεις εργασία μελλον …Μονο να σε εξουσιάσουν και να σε υποτάξουν με το εμβόλιο…Με ψευδείς αριθμούς κρουσμάτων με αλλοίωση του αριθμού των Νεκρών  ως προς την αιτια Θανάτου επέβαλαν ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και σε ποδοπατούν..

Την Μάσκα της Υποταγής δεν θα την βγάλεις. Εκτός του Κυριάκου ολοι χτυπούν το ιδιο Ντέφι:

Σ. ΠΕΤΣΑΣ: “ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !

ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ: “ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ! ΤΙ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΑΝ !

ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ:Σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως οι πολίτες δεν θα κάνουν Πάσχα ούτε το 2021, ενώ για την υποχρεωτική χρήση μάσκας δήλωσε πως θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως τον Σεπτέμβρη του 2021.

Τέλος πρέπει να ξέρετε οτι οποιος θα εμβολιάζεται θα υπογράφει έντυπο που θα  αναλαμβάνει ο ιδιος τις τυχόν παρενέργειες απο αυτό η και τον θάνατο του..Το κάνεις και δεν παίρνει κανένας απο το Πολιτικό σύστημα η την Φαρμακοβιομηχανία την ευθύνη ..Μόνο εσυ!! Εαν θέλεις να γίνεις πειραματόζωο τρέχεις να σε τρυπήσουν!!!

 

Αν οι Ελληνες δεν ανοίξουν τα καταστήματα τους τις εκκλησίες τις εργασίες τους και δεν αναπνέουν χωρις τα πανιά της Φίμωσης η Φυσική μας παρουσία τελειώνει…

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button