Φυλάκιση προτείνει ο Tηλε-Ειδικός Bασιλακόπουλος σε οσους δεν εμβολιάζονται!!! (Video)

Η Πληρωμένη Τηλεόραση παρουσιάζει τη Μαριονέτα του Κουλη να προτείνει ΦΥΛΑΚΙΣΗ των ανεμβολίαστων..Δηλαδη των Υγειών πολιτών ….που δεν δέχονται να ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ που δεν δεχονται να καταργηθούν τα Δημοκρατικά Δικαιώματα που δεν δέχονται το ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ  που δεν Δέχονται να εμβολιαστούν ενω αυτό ειναι Ιατρική Πραξη με το ΒΛΑΚΩΔΕΣ παράδειγμα οτι ο ανεμβολίαστος κολλάει και μεταδίδει εναν ιο που δεν εχει!!!

Τα μέτρα μονο σε ανεμβολίαστους ειναι ΑΠΑΤΗ..Γιατι απεδείχθη οτι και οι εμβολιασμενοι νοσουν..μεταδίδουν και πεθαίνουν και ετσι δεν μπορεί να υπάρξει μελέτη η Επιστημονική εξήγηση για την επίθεση σε υγιεις ανεμβολίαστους..Τα στοιχεία που υπάρχουν δεν δικαιολογούν τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό .Τα θεματα Ιατρικών πράξεων προσκρούουν  στο Σύνταγμα και τις Διεθνείς συμβάσεις..και δεν μπορούν με το ψέμα τον εκφοβισμό τα πρόστιμα και τους εκβιασμούς να τα εφαρμόσουν..Η Κυβέρνηση εχει Νομικές ευθύνες καθώς υποχρέωσε με εμεσο τρόπο (εκβιασμός πρόστιμα κ.α) εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν με ενα Πειραματικό σκεύασμα ..Οι νεκροί απο τις αποφάσεις τους και οι ανάπηροι ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..Το αφήγημα τους κατέρρευσε ειναι ΨΕΥΤΙΚΟ.Ειναι η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ στην Ιστορία του Πλανήτη.

Να ξερει ο Βασιλακόπουλος και καθε κατευθυνόμενος Τηλε-ειδικός αλλά και η Κουλο-Κυβέρνηση οτι ΔΕΝ θα γλυτώσει κανένας τους απο οσους ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ και απειλούν η σπρώχνουν τον αλλον στην ενεση Ευθανασίας και παραλύσεων με ενα δηθεν εμβόλιο που Επιστημονικά και με έρευνες Ιατρών απο ολο το κόσμο εχει τεκμηριωθεί οτι ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Το σώμα μας δεν ανήκει σε κανένα Βασιλακόπουλο Κυβέρνηση Εργοδότη Διευθυντή Σχολείου ..ουτε στον Δημοσιογράφο στο πληρωμένο κανάλι απο τη Λίστα Πέτσα  που συμφωνεί με αυτές τις γελοίες απόψεις του Τηλε-ειδικού!! Ανηκει σε εμας και η απόφαση για Ιατρική πράξη είναι Θεμελιώδης Δημοκρατική επιλογή μας σύμφωνα με το Σύνταγμα ..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Dr Morgan Wallace: Οποιος πέθανε απο covid ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ!!! (Video)

Γιατροί απο ΚΑΝΑΔΑ : Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ – Στόχος τα παιδιά μας

Dr S.Bhakdi: Επιστημονικά απεδείχθη οτι με τα Γονιδιακά εμβόλια ενέσεις- ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!! (Video & link)

Αποκάλυψη: Ισπανική ομάδα αποκάλυψε μεσα στα εμβόλια μικροτεχνολογία και μiκρο-ρούτερ!!!(Video)

Πρ Ερευνήτρια στον Π.Ο.Υ : «Είναι όλοι τους διεφθαρμένοι Κυβερνήσεις Γιατροί κ.α Εγληματικό να συνεχίζουν τους εμβολιασμούς!!

Λιπιδικά φλεγμονώδη νανοσωματίδια απαγορευμένα για άνθρωπο έχουν μεσα τα εμβόλια καταγράφει μελέτη!!!

 

34.000 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & 3.120.439 ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button