Φόρμα με κωδικό barcode σαν τα ζώα ζητούν στον Προμαχώνα για τουρίστες αλλά και Ελληνες!!!

Υποχρεωτικά Τεστ για να επιβάλουν τον ελεγχο της ανθρωπότητας και το τσιπάρισμα

Σαν τα ζώα τους βάζουν στην Ελλάδα απο τα σύνορα Βουλγαρίας στον Προμαχώνα. Συγκεκριμένα όλοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα προσωπικά τους δεδομένα προς την Ελληνική πλατφόρμα  https://travel.gov.gr/#/

Υποχρεούνται να συμπληρώσουν το PLF τους τουλάχιστον 48 ώρες πριν εισέλθουν στη Χώρα μας  παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σημείο αναχώρησής τους, τη διάρκεια των προηγούμενων διαμονών σε άλλες χώρες και τη διεύθυνση της διαμονής τους  στην Ελλάδα.

Οι ταξιδιώτες θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης κατά την υποβολή του PLF και μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη άφιξή τους στην Ελλάδα και θα ειδοποιηθούν μέσω email λαμβάνοντας το PLF με τον κωδικό QR (μοναδικό κωδικό γρήγορης απόκρισης) μέσω e-mail  δηλαδή ένα barcode μια ΣΦΡΑΓΙΔΑ λες και εισαι ΖΩΟ η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ένας αριθμός και μόνο. Ο Κωδικός αυτός επεξεργάζεται για να επιλέξουν το ΖΩΟ αν θα κάνει ΤΕΣΤ χωρις την συγκατάθεση του..Με το ΖΟΡΙ!!!.

Ανάλογα με τον κωδικό QR (barcode ) των επιβατών, το προσωπικό ελέγχου(???)  είτε τους κατευθύνει στην περιοχή ελέγχου είτε τους επιτρέπει να εισέλθουν στη χώρα. Μέχρι να καταστούν διαθέσιμα τα αποτελέσματα ελέγχου, οι επιβάτες που δοκιμάζονται για το νέο coronavirus SARS-CoV-2 από μια εκπαιδευμένη καθοδηγούμενη ομάδα υγείας υποχρεούνται να αυτο-απομονωθούν στη διεύθυνση του τελικού προορισμού τους, όπως δηλώνεται στη φόρμα εντοπισμού επιβατών (PLF) Aν βρεθούν θετικοί συλλαμβανονται ως ΛΕΠΡΟΙ  και μεταφέρονται σε Ψευτονοσοκομεία-Ξενοδοχεία Κορωνοιού και οι διακοπές τους γίνονται κόλαση.

Τώρα τα ίδια ζητούν και απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ η Ελληνική Κυβέρνηση στη περίπτωση που κάποιος θέλει να επισκεφτεί την Βουλγαρία έστω και για μια ώρα!!!!

Πρέπει ο Ελληνας να συμπληρώσει το PLF 48 ώρες πριν να αναφέρει που πηγαίνει στη Βουλγαρία και ποια ώρα θα επιστρέψει..Θα παίρνει και ο Ελληνας ΣΦΡΑΓΙΔΑ barcode σαν Ζώο και υπογράφει ότι θα δεχθεί ΤΕΣΤ αν τον επιλέξουν!!! Η Βουλγαρία από την πλευρά της δεν έχει θεσπίσει τέτοια παράνομα μέτρα και περνάς ελεύθερα τα Σύνορα

Δηλαδή οι συναλλαγές με Βουλγαρία που είναι πολλές θα ελέγχονται από την Ελληνική Κυβέρνηση ΠΑΡΑΝΟΜΑ κάνοντας σουρωτήρι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών με όπλο τον Κορωνοιοό και την ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ των οπαδών Μείωσης πληθυσμού που στο δεύτερο στάδιο απο Σεπτέμβρη θα δείξουν το ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ τους σε όλους τους λαούς..

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΡΤΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ..

https://travel.gov.gr/#/

Και αν δεν το υποβάλεις (PLF) το ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΡΤΙ και δεν το υπογράψεις δεν σε αφηνουν να περάσεις απο τα Σύνορα ακόμη και τους Ελληνες..Και υποχρεωτικά αν σε επιλέξουν πρέπει να δεχτείς το ΤΕΣΤ παράνομα και Αντισυνταγματικά!!!

*** Σαν τα ζωα με PLF και barcode περνούν και από τα Λιμάνια της Πάτρας και Ηγουμενίτσας και στα Αεροδρόμια όλης της Χώρας.

Εχει και συνέχεια …αυτά είναι τα πρώτα βήματα…Μονο τι χρώμα εσωρουχα δεν σε ρωτούν προς το παρόν  από την Ελληνική Κυβέρνηση..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close