Ερωτήσεις για το επόμενο έτος

December 27, 2022  Paul Craig Roberts

Την παραμονή των Χριστουγέννων στο Παρίσι η αστυνομία συγκρούστηκε με βίαιους διαδηλωτές από την κουρδική κοινότητα του Παρισιού. Οι συγκρούσεις αυτού του είδους έχουν γίνει κοινές σε όλη την Ευρώπη. Είναι προϊόν «ποικιλομορφίας» και «πολυπολιτισμικότητας».

Οι χώρες που αποτελούν τη Δύση δεν είναι πλέον έθνη. Είναι ομαδοποιήσεις πληθυσμών που δεν έχουν τίποτα κοινό. Δεν υπάρχουν κοινά ήθη, κοινές αξίες, κοινή θρησκεία. Δεν υπάρχουν ενωτικές δυνάμεις.

Το ίδιο συμβαίνει και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μαύροι Αμερικανοί έχουν διδαχθεί να βλέπουν τον εαυτό τους ως ξεχωριστό, θυματοποιημένο λαό. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αφήνει τα σύνορα ανυπεράσπιστα, στα οποία ξεχύνονται εκατομμύρια μετανάστες-εισβολείς κάθε χρόνο. Η Ουάσιγκτον προσθέτει σε αυτήν την εισροή μεγάλους αριθμούς προσφύγων από τους πολέμους της στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τώρα την Ουκρανία.

Οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν να αποδυναμώνουν την εθνική ιθαγένεια των λευκών χωρών παρά το γεγονός ότι η πολιτιστική, κοινωνική και πολιτική δομή των χωρών ευρωπαϊκής καταγωγής αλλάζει ριζικά. Η δημοκρατία, η ελευθερία του λόγου και η υπεύθυνη κυβέρνηση αντικαθίστανται από την τυραννία.

Η τυραννία είναι η μόνη δυνατή έκβαση. Ένας διχασμένος λαός – ένας Πύργος της Βαβέλ – δεν μπορεί να φέρει την κυβέρνηση υπόλογη.

Γνωρίζουν οι αρχιτέκτονες και οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας τις συνέπειες του έργου τους; Αν ναι, γιατί μισούν την ενότητα, η οποία αποτελεί μια βάση για την ελευθερία; Ήταν πριν από δεκαετίες που οι ΗΠΑ σταμάτησαν την πρακτική της αφομοίωσης των μεταναστών. Η διαδικασία που μετέτρεψε τους Ιταλούς, τους Πολωνούς και τους Σκανδιναβικούς λαούς σε Αμερικανούς ονομάστηκε «ρατσιστική λευκή ηγεμονία» εάν εφαρμοζόταν στις εισροές λαών με πιο σκουρόχρωμο δέρμα.

Η εγκατάλειψη του πολιτισμού μετέτρεψε τη μετανάστευση σε αντικατάσταση με την ευρεία έννοια, όχι μόνο της εθνότητας του πληθυσμού, αλλά του πολιτισμού και της μορφής διακυβέρνησης. Χωρίς ενότητα που απαιτείται για διακυβέρνηση με συναίνεση, η κυβέρνηση στηρίζεται στη δύναμη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ ΕΔΩ:https://www.seferou-maria.gr/

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Εχθροί του λαού: υπαγορεύουν το μέλλον

  27 Δεκεμβρίου 2022
  από τον Paul Cudenec

  Τα τελευταία τρία εξαντλητικά χρόνια ανάγκασαν πολλούς από εμάς να κοιτάξουμε πολύ πιο προσεκτικά ποιος ακριβώς τραβάει τα νήματα σε αυτόν τον όλο και πιο δυσάρεστο κόσμο.
  Ένα όνομα που έχει εμφανιστεί ξανά και ξανά στη δική μου έρευνα .
  Eίναι αυτό των Rothschild.

  https://winteroak.org.uk/2022/12/27/enemies-of-the-people-dictating-the-future/

 2. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ 450 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ «καμάρια» της χώρας μας είναι οι εγκληματίες προδότες που συνεργάζονται με τους παγκοσμιοποιητές της ελίτ.
  Στη λίστα αυτή θα βρείτε πολιτικούς από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, ιεράρχες και άλλους που συνήθως δεν μας πάει το μυαλό, όπως ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του παιδιού».

  https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/12/450.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button