Επιστημονική εισήγηση για τις μάσκες στα σχολεία με την Επιστήμη απούσα!!!

Ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης μετα απο αγωνα δυο μηνών και με Εισαγγελική Παραγγελία παρέλαβε χθες την εισήγηση της Κυβερνητικής Επιτροπής που ΦΟΡΕΣΕ την ΜΑΣΚΑ στους μαθητές στα σχολεία και στα παιδιά μας..
Η δηθεν Επιστημονική εισήγηση τέσσερεις γραμμές χωρις επιστημονική άποψη καμία μελέτη κανενα Επιστημονικο δεδομένο…Απολύτως τίποτα που να τεκμηριώνει την αναγκαιότητα της μάσκας στα σχολεία απο τα νήπια μέχρι το Λύκειο!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Επιπλέον είναι μεγάλοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ γιατί η ημερομηνία συνεδρίασης είναι η 20/08/20 και χωρις να εχουν επιστημονική τεκμηρίωση μας παραπέμπουν  στην αναλυτική ανακοίνωση της Παιδιατρικής εταιρείας που την εξέδωσε  στις 24/08/20!!! Δηλαδή μια ανακοίνωση που βγήκε 4 μερες αργότερα!!! Μιλάμε για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ!! Επικαλέστηκαν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στην Κυβερνητική Επιτροπή…
Ετσι τα στήνουν…
Και η Παιδιατρική Εταιρεία επικαλείται συστάσεις απο CDS Αμερικής  Σύσταση Αμερικάνικης Ακαδημίας και αντί να λάβει υπόψη της τις συμβουλές του Π.Ο.Υ. που δημοσιεύθηκαν στις 21.8.2020 .Η συμπεριφορά αυτή συνιστά τον ορισμό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαίωσης, κατά το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα.
Διαβάστε στο τέλος ολα τα ονόματα της Επιτροπής που βάσει αυτών τω 4 γραμμών επέβαλαν την Μάσκα!!!
Ακολουθεί το κείμενο της Ανάρτησης του Νικου Αντωνιάδη
Από την μία επιτροπή, μέσω της άλλης, στους υπουργούς: “Η μάσκα προστατεύει τα παιδιά και είναι μια χαρά. Φορέστε την σε όλα. Γεια σας, τώρα. Έχουμε και δουλειές”… :Κάπως έτσι. Ή σε ένα πανελάκι τηλεοπτικό. Σε μία κουβεντούλα με ουισκάκι και ξηρούς καρπούς. Μία έκθεση ¨πώς περάσατε στην εκδρομή”.Κάπως έτσι φορέσανε μάσκες σε όλα τα Ελληνόπουλα.
Για την ακρίβεια, διαβάζουμε την εξής επιστημονική τεκμηρίωση – σταθμό στην ιστορία της ιατρικής επιστήμης:
“-Η μάσκα είναι ασπίδα προστασίας για τα παιδιά και για τους γύρω μας.Το τονίζει η ίδια η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία σε εκτενή ανακοίνωσή της, και εκθέτει τους λόγους για τους οποίους η μάσκα είναι απόλυτα ασφαλής και εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο για την προστασία των παιδιών”.Και καθάρισαν!!
ΟΥΤΕ μία μελέτη.ΟΥΤΕ ένα επιστημονικό δεδομένο.
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να τεκμηριώνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ την απόλυτη αναγκαιότητα της μάσκας από τα Προνήπια μέχρι τα Λυκειόπαιδα. ΟΥΤΕ σε ποιο βαθμό προστατεύει.
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να τεκμηριώνει την ασφάλεια της μάσκας. Μόνο μία παραπομπή στην “εκτενή ανακοίνωση” της Παιδιατρικής Εταιρείας.Που και σε αυτήν δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μελέτη και ΚΑΝΕΝΑ επιστημονικό δεδομένο, που να ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Όπως θα ΕΠΡΕΠΕ να συμβαίνει σε μία επιστημονική εισήγηση που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ.
Και έτσι, μείναμε με τη “μελέτη” της Σιγκαπούρης, της Ματίνας Παγώνη, των μόλις “τεσσάρων ημερών”, αλλά στην πραγματικότητα των εννέα μηνών, που την είχαν ήδη πετάξει στα σκουπίδια.Οπότε, τι να συζητάμε τώρα για τις επιστημονικές μελέτες και τα στοιχεία που ανέτρεψαν τις προηγούμενες παραδοχές. Όπως του Μαΐου. Τότε που τα παιδιά επέστρεψαν στα σχολεία χωρίς μάσκες.
Μία εισήγηση που νομιμοποιεί το ΦΙΜΩΤΡΟ στα παιδιά. Το ΣΥΜΒΟΛΟ της απόλυτης ΥΠΟΤΑΓΗΣ.Το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” στις υπηρεσίες της Επιστήμης.Αποδεικνύοντας πώς είναι και όλες οι άλλες εισηγήσεις.Για τα πάντα.Αποδεικνύοντας ότι οι “επιστήμονες” έχουν στρατευτεί στο πολιτικό παιχνίδι της κυβέρνησης, που τους επιβάλλει τις εισηγήσεις τους, για να φορέσει τον κατ’ επίφαση επιστημονικό μανδύα στα μέτρα διάλυσης της οικονομίας, διάλυσης των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας, της διάλυσης του κοινωνικού ιστού, της ιστορίας του Έθνους και της Ορθοδοξίας.
Γι αυτό και δεν μου την έδιναν δύο μήνες.Γι αυτό καθυστερούσαν ακόμη και όταν πήγα με εισαγγελική εντολή.
Και τελικά, μόνο όταν απείλησα με μηνύσεις για απείθεια και αυτόφωρα, μου την έδωσαν.
Την εισήγηση που ξεγυμνώνει την κυβερνητική ομάδα των ανθρώπων που της δίνουν το άλλοθι στην απάτη του αιώνα.Στο έγκλημα του αιώνα.
Την ώρα που υπέγραφα την παραλαβή της εισήγησης, πέρασε από δίπλα μου ο Βασίλης Κικίλιας. Έκανε πως δεν με είδε.Μετά όμως βγήκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο οποίος δεν με είχε καταλάβει. Η νομική σύμβουλος του Βασίλη Κικίλια έκανε το λάθος να με συστήσει. Έτεινε το χέρι του και το έσφιξε στο δικό μου.Δεν μιλάμε για αγκώνες. Κανονική χειραψία.Και όταν συνειδητοποίησε ποιον χαιρετούσε, πάγωσε.Καλό είναι όμως να με συνηθίσει.Θα συναντηθούμε πολλές φορές στο μέλλον…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close