Επιπλέον άσκησης Βιας και καταπίεσης με Φυλάκιση από τις 17.00 το απόγευμα..

Το σχέδιο εχει και άλλη ΒΙΑ και αλλη καταπίεση κι αλλη κακοποίηση..Βιαη φυλάκιση απο τις 17.00 το απόγευμα χωρις δυνατότητα να βγεις εξω να περπατήσεις η για άθληση μεχρι τα ξημερώματα στις 05.00..Οσο τους αφήνουμε τοσο θα μας περιορίζουν με πρόσχημα την ΑΠΑΤΗ της πανδημίας..

Μια άσκηση  βίας σε ολα τα επίπεδα για πλήρη κατάλυση του πνεύματος της ηρεμίας της κοινωνικότητας της επαφής ..Ενας εκμηδενισμός της ανθρώπινης ύπαρξης..με απαγορευση της αντίδρασης για να μας υποτάξουν πληρως.Μια ασφυκτική πίεση που προσβάλει την αξιοπρέπεια μας την ψυχική μας υγεία την υπόσταση του ανθρώπου..Θα μας συμπεριφέρονται ΤΥΡΡΑΝΙΚΑ και με ΜΙΣΟΣ..γιατι δεν εμβολιαζόμαστε με το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ που επέλεξαν.

Θέλουν να αδρανοποιήσουν την σκέψη μας τον εγκέφαλο μας σε συνεργασία με τα πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης που καθημερνά πετανε το Τρομο και το Φόβο με ΨΕΥΔΗ Φουσκωμένα στοιχεία ..

Θα μας λένε δηθεν δεν επιασαν τα μέτρα η κάποιοι δεν τα τήρησαν και θα ριχνουν ΝΕΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ…πιο σκληρα και ακόμη σκληρότερα…που επιφέρουν την ΟΛΙΚΗ διαλυση της Οικονομίας και Οικογενειακα ΚΡΑΧ.

Η νέα απαγόρευση που ετοιμάζει η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες είναι να αυξηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας.Τώρα ισχύει το 21.00-05:00.Αυτό θα επεκταθεί από τις 17:00 μέχρι τις 05:00, 12 ολόκληρες ώρες.​

Θα τους αφήσετε να σας ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ?  θα υποκύψετε πάλι? Θα επιτρέψουμε τη συνεχή κατάλυση του Συντάγματος? Ολα αυτά για να μας μετατρέψουν σε ΖΟΜΠΙ!!! Το σχέδιο τους για την ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ μας…Θα τους το επιτρέψουμε να γινει?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button