Αστυνομικές Δυνάμεις εξω απο το σπίτι του Τράγκα για να τον συλλάβουν με εντολή Μαξιμου.

Την μήνυση ο Σκέρτσος?

Η Κυβέρνηση δείχνει οτι ενοχλείται απο τις Δημοσιογραφικές Φωνές ..Μετα τη σύλληψη του Στέφανου Χίου σήμερα το Μαξίμου θέλει τη σύλληψη Γιώργου Τράγκα…και θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις για να Τρομοκρατήσουν τις Ελεύθερες Φωνές.

Το πρωί σήμερα (25/02/21) ο Γ.Τράγκας ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό οτι απο τα ξημερώματα εζωσαν αστυνομικές Δυνάμεις το σπίτι του Γ.Τράγκα για να τον συλλάβουν.

Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ: Τρία αυτοκίνητα της κρατικής ασφάλειας με εντολή Μαξίμου και μετά από μήνυση του κ.Σκέρτσου έφθασαν από τα ξημερώματα έξω από το σπίτι μου για να με συλλάβουν πριν πάω στο ραφιόφωνο του Crash. Όπως ξέρουν όλοι οι ακροατές και οι τηλεθεατές μου εγώ έκανα δημοσιογραφική αναζήτηση πολιτικών ή άλλων ευθυνών για την υπόθεση του κ.Λιγνάδη.

Ουδέποτε είπα ότι ο κ. Σκέρτσος κάνει διακίνηση ανηλίκων. Εγώ αναρωτήθηκα γιατί το Πρωθυπουργικό γραφείο έχει την ευθύνη για τα ασυνόδευτα παιδιά. Ρώτησα αν ο κ. Σκέρτσος αν μάθαινε πώς προσφυγόπουλα έφθαναν στα μαθήματα υποκριτικής του κ. Λιγνάδη.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον κ. Σκέρτσο. Είναι νεοφανής στην πολιτική ζωή και δεν μου έδωσε προσωπικά και καμία αφορμή. Τη μήνυση όμως την έκανε ο ίδιος και όχι ο Πρωθυπουργός. Είναι προφανές ότι έγινε μετά τις αναφορές που έκανα για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη ,στενού φίλου του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη χαλαρή αντιμετώπιση από την πλευρά του πρωθυπουργού.

Κινδυνεύουμε να χτυπάει την πόρτα των δημοσιογράφων “ο γαλατάς” ,όπως επί Απριλιανής Χούντας. Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με φιμώσουν. Τις προηγούμενες απλά έδιναν εντολή στους καναλάρχες να με απομακρύνουν. Είμαι 55 χρόνια Δημοσιογράφος. Ασκώ κριτική. Δεν βρίζω ,δεν διασπείρω fake news. Είμαι πατέρας και παππούς και έχω μια ευαισθησία στην αντιμετώπιση των ανηλίκων.

Μετα απο αυτες τις εξελίξεις Mυνηση για ψευδή καταμήνυση ετοιμάζεται να καταθέσει ο Γ.Τράγκας κατα του κ.Σκέρτσου..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close