Εντολή Κυβέρνησης να μην δίνουν ενημέρωση τα Νοσοκομεία για να ελέγχουν το σχέδιο Κορωνοιός

Κρύβουν την αλήθεια με έλεγχο και απαγορεύσεις στα Νοσοκομεία

Με “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ” εντολή που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας προς όλα τα Νοσοκομεία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να δίνεται ενημέρωση στο κοινό και τα Μέσα Ενημέρωσης..Απαγορεύουν στους Γιατρούς να μιλάνε!!! Θέλουν τον έλεγχο και την μονομερή ενημέρωση από Τσιόρδα και Χαρδαλια!!!

Από αυτούς που κάθε έξη το απόγευμα μας ανακοινώνουν αριθμούς θανάτους  χωρίς στοιχεία  και μόνο Κορονοιού ενώ από την απλή γρίπη είναι περισσότεροι…Έτσι έχει το σχέδιο τρομοκράτησης των Ελλήνων…Για μαζικά τεστ ώστε να σταματήσουν την Φυλάκιση των Ελλήνων ούτε λόγος..Εχουν στήσει ενα ισχυρό Διευθυντήριο και κατευθύνουν την ενημέρωση .Σπέρνουν το φόβο για να μένουν οι Ελληνες μαντρωμένοι στα σπίτια τους ..Το Διευθυντήριο που δημιουργεί την Στρατιά των σκλάβων της Χώρας..

Να γιατί δεν μιλάνε οι Γιατροί από τα Δημόσια Νοσοκομεία. Τα προηγούμενα χρόνια  οι Γιατροί των Νοσοκομείων έβγαζαν Ιατρικά ανακοινωθέντα με υπογραφές από τους θεράποντες ιατρούς για σοβαρές περιπτώσεις…… Όλα πρέπει να είναι ελεγχόμενα.Αυτό ισχύει για όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδος. Ούτε ο Παπαδόπουλος δεν έβγαζε τέτοια μέτρα!!

Συνεπώς μην περιμένετε να μάθετε την αλήθεια..Το φιρμάνι αυτό της Κυβέρνησης μέσω του Υπουργείου Υγείας είναι ξεκάθαρο. Όποιος δεν κλείσει το στόμα του κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο..

ΒΡΩΜΑΕΙ η υπόθεση…Ο Χαρδαλιάς το παίζει στρατηγός της Μονομερούς Ενημέρωσης…Δείτε το έγγραφο απαγόρευσης και στη Φωτό τον “στρατηγό” που χαιρετάει στρατιωτικά χωρίς να είναι στρατιωτικός ..

Έτσι νοιώθει ο άνθρωπος Στρατηγός στο σχέδιο Κορωνοιός και χαιρετά σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη ταινία ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΝΑΤΑΣΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όπως αναγράφει το έγγραφο  του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ΤΟ ΛΑΙΚΟ  η “στρατιωτική εντολή” έχει αριθμό πρωτοκόλλου  13356/26/02/2020 από το Υπουργείο Υγείας στις 26/02/2020.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ποιος είναι ο Χαρδαλιάς… ένα βιογραφικό γεμάτο καταδίκες και αθλιότητες

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button