Ελληνικό Κράτος Τελος..Προϊστάμενοι σε Δημόσιο θα διορίζονται αλλοδαποί!! (Δειτε την Τροπολογία)

Με ειδική τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή, αποφασίζεται πλέον πως ξένοι υπήκοοι θα μπορούν να διορίζονται σε θέσεις ευθύνης στο Ελληνικό Δημόσιο ενώ ως τώρα η Ελληνική ιθαγένεια ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την κάλυψη τέτοιων θέσεων!

Επί της ουσίας το Ελληνικό Δημόσιο θα πάψει πλέον να είναι Ελληνικό και θέσεις ευκαιρίες σημαντικές για την άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας θα ελέγχονται πλέον από αλλοδαπούς.

Για παράδειγμα θα μπορεί να είναι δυνατό στο μέλλον ένας Γενικός Γραμματέας υπουργείου να είναι αλλοδαπός. Ένα τέτοιο στέλεχος θα μπορεί να σταματά εν τη γενέσει για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και να διακόπτει ακόμα και κυβερνητικές αποφάσεις.

Θα μπορούν να διορίζονται αλλοδαποί από χώρες οι οποίες έχουν αντίθετα συμφέροντα με τα ελληνικά Εθνικά συμφέροντα. Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι Ισπανία ακολουθεί φίλο Τουρκική πολιτική. Την πολιτική θα ασκούσε ένας Ισπανός Γενικός Γραμματέας ή προϊστάμενος σε ένα καίριο για την Εθνική Ασφάλεια Υπουργείο όπως το ΥΠΕΞ ή το ΥΠΕΘΑ;

Να μην αναφέρουμε την παρουσία Γερμανών σε θέσεις ευθύνης…

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες πολίτες πρόκειται για μία κατάφωρη αδικία καθώς πλέον δεν θα έχουν μόνο ανταγωνισμό στον ιδιωτικό τομέα από αλλοδαπούς, αλλά τώρα χάνεται και η όποια ελπίδα είχαν οι έχοντες τα τυπικά προσόντα για διορισμό στο Δημόσιο, καθώς οι θέσεις που είναι περιορισμένες τώρα θα γίνουν ακόμα λιγότερες.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένα αφήγημα στην ΕΕ περί «ολοκλήρωσης», δηλαδή να γίνει κρατική οντότητα, με έναν στρατό, μία οικονομία, μία εξουσία και φυσικά ένα… λαό.

Όλα αυτα με αφορμή το ουκρανικό. Πόσο τυχαίο…

pronews

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

  Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ζητά από υγειονομικούς να μην κάνουν αποκαλύψεις και απειλεί:
  «Αν δεν εφαρμόσετε την εντολή…»

  ΕΓΓΡΑΦΟ 11-2-2022

  Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, εξαπολύει μέσω επίσημου εγγράφου απειλές προς υγειονομικούς, ζητώντας τους να μην αποκαλύπτουν περιστατικά που απασχολούν την κοινή γνώμη γιατί αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες!
  Κι οποιος δεν ειδοποιεί θα αξιολογείται αρνητικά!

  https://www.pronews.gr/ygeia/1062453_eggrafo-ntokoymento-o-dioikitis-tis-6is-ype-apeilei-ygeionomikoys-se-periptosi-mi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button