Έκρυψαν ακόμα και τις παρενέργειες στα βρέφη που θήλαζαν! (Video)

Στο επεισόδιο της 9ης Μαΐου 2023 της εκπομπής “Fuori dal Coro”, που παρουσιάζει ο Μάριο Τζορντάνο στο Ιταλικό κανάλι Rete4, προβλήθηκε ένα ακόμη συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την Κόβιντ και τα εμβόλια.

Η Μαριάνα Κανέ έριξε φως στις παρενέργειες που έκρυβαν στα νεογέννητα μωρά. Εξάλλου, στα εμβόλια έχει επιβληθεί στρατιωτικό απόρρητο και τα μυστικά είναι πολλά, ξεκινώντας από το κόστος. Πόσα πλήρωσε η Ιταλία για αυτά; Και αυτό αποκαλύφθηκε από το “Fuori dal Coro”, μαζί με τις πολλές άλλες αποκαλύψεις.

Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει την πραγματική τιμή αγοράς του εμβολίου Moderna στην Ιταλία:

“Ελάχιστη επιλογή 10 εκατομμύρια δόσεις: με κόστος 260 εκατομμύρια ευρώ ή 20 εκατομμύρια δόσεις για 520 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή 26 ευρώ ανά δόση για το εμβόλιο Moderna. Αλλά ποτέ δεν αποκάλυψαν επίσημα την τιμή των εμβολίων, μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο εκτιμήσεις και αδιακρισίες”.

Ποια απόφαση θα λάβει τελικά ο Σπεράντσα; Όπως προκύπτει από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρουσίασε το Outside the Chorus, ο υπουργός απαντά:

“Δεν θα ρίσκαρα τις χαμηλές δόσεις. Θα προτιμούσα να επιλέξω τις υψηλές δόσεις, δηλαδή 20 εκατομμύρια δόσεις, άρα 520 εκατομμύρια ευρώ.”

Ωστόσο, μια άλλη είδηση προκύπτει από εσωτερικά έγγραφα που δεν έχει δοθεί ποτέ στη δημοσιότητα. Ο διευθυντής της ΑΙFΑ (ΕΟΦ), Νικόλα Μαγκρίνι, έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, της Επιτροπής Αγοράς Εμβολίων, τον Απρίλιο του 2022.

Αυτό δημιουργεί ένα μία σύγκρουση συμφερόντων αφού το ίδιο πρόσωπο που, ως διευθυντής του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων, υποτίθεται ότι επιβλέπει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, αποφασίζει και για την αγορά των εμβολίων.

Πράγματι, όπως έχουν ήδη δείξει πολλές έρευνες της εκπομπής “Fuori dal Coro°, η ΑΙFA (ΕΟΦ) έχει αποκρύψει πολλά στοιχεία. Και σαν τελευταίο, όπως αποκαλύπτει τώρα το ρεπορτάζ της Μαριάνα Κανέ, εκείνα της βλάβης που προκαλεί το εμβόλιο στα βρέφη.

Κρυμμένες παρενέργειες στα βρέφη

Η AIFA (ΕΟΦ), όπως προκύπτει από εσωτερικά έγγραφα που παρουσιάζει η Μαριάνα Κανέ, κατέγραφε τους θανάτους που “σχετίζονται” με το εμβόλιο ως “απροδιόριστους”. Και έτσι απέκρυψε και τις παρενέργειες στα βρέφη. Έγραφαν σε ένα προσχέδιο:

“11 αναφορές αφορούν 9 μωρά που θήλαζαν, των οποίων οι μητέρες είχαν εμβολιαστεί”.

Στη συνέχεια, ένας αξιωματούχος της AIFA (ΕΟΦ) ζητά να αφαιρεθεί αυτή η φράση και στο τελικό κείμενο εξαφανίζεται.

Αηδιαστικό. Λέει μια μητέρα: “Ήμουν άρρωστη και το μωρό που θήλαζα ήταν άρρωστο. Έκανα τις αναφορές στην AIFA (ΕΟΦ), αλλά κανείς δεν με αναζήτησε. Με άφησαν μόνη μου.

Η ΑΙFΑ (ΕΟΦ) αποφάσισε έτσι να αποκρύψει την πιθανότητα ότι μέσω του θηλασμού μητέρων που είχαν λάβει το εμβόλιο, θα μπορούσαν να προκληθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες στα μωρά.

“Τα λάθη και τα ψέματά τους”. Χιονοστιβάδα κατά Κόντε και Σπεράντσα στο δικαστήριο

Η εκπομή συνεχίζεται με το ρεπορτάζ της Ραφαέλα Ρέγκολι η οποία επιστρέφει στη Βαλ Σεριάνα την ημέρα που ο ΠΟΥ κηρύσει το “τέλος της πανδημίας”. Είναι η ίδια ημέρα που προηγείται της ανάκρισης των Τζιουζέπε Κόντε και Ρομπέρτο Σπεράντσα ενώπιον των δικαστών του δικαστηρίου της Μπρέσια.

Θα πρέπει να απαντήσουν στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επιδημίας από αμέλεια. Πρόκειται για την έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ερευνώνται ο πρώην Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Υγείας μαζί με άλλους 17 πολιτικούς και διοικητικούς παράγοντες για τη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία του Μπέργκαμο, χωρίς αυτά τα λάθη και τα ψέματα θα είχαν αποφευχθεί 4.000 θάνατοι.

Στο ρεπορτάζ, η Ραφαέλα Ρέγκολι πηγαίνει στο “δάσος της μνήμης” στο Μπέργκαμο, όπου είναι χαραγμένα τα ονόματα όλων των θυμάτων.

Ενώ στην κόλαση του Μπέργκαμο και της Βαλ Σεριάνα πέθαιναν χιλιάδες άνθρωποι, ο Κόντε και ο Σπεράντσα στο δικαστήριο μεταβίβαζαν την ευθύνη για την πανδημία δεξιά και αριστερά.

Ένας συγγενής ενός θύματος λέει στη Ραφαέλα Ρέγκολι:

“Από την ακρόαση των Κόντε και Σπεράντσα θέλουμε την αλήθεια. Θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να πουν τι πραγματικά συνέβη ή τι δεν έγινε μπροστά σε έναν δικαστή”.

Η δημοσιογράφος συναντά στη συνέχεια έναν άλλο εκπρόσωπο της οργάνωσης “Sereni e unita per sempre” [Γαλήνιοι και ενωμένοι για πάντα], δηλαδή των συγγενών των θυμάτων της Κόβιντ, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια ζητούν την αλήθεια.

“Δεν ελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν”.

Πρόκειται για την ίδια θέση της Εισαγγελίας, σύμφωνα με την οποία:

“Η επιστήμη υποτάχθηκε στις επιταγές της πολιτικής.”

Οι συγγενείς των θυμάτων λένε στη Ραφαέλα Ρέγκολι:

“Θέλουμε την αλήθεια από τον Κόντε και τον Σπεράντσα”. Θέλουμε απαντήσεις που δεν μας έχουν δοθεί ακόμη.

“Είμαστε πολύ ευγνώμονες στην Εισαγγελία του Μπέργκαμο για ό,τι έκανε και κάνει με θάρρος. Ο Κόντε και ο Σπεράντσα θα βρεθούν στην Μπρέσια: ευελπιστούμε ότι θα δικαστούν και ότι θα δώσουν εξηγήσεις για το τι συνέβη και τις αιτιολογήσουν τα πράξεις τους”,

αναφέρει η ένωση “Sereni e Uniti per Sempre” [Γαλήνιοι και ενωμένοι για πάντα].

Υπάρχουν 650 οικογένειες που ζήτησαν αποζημιώσεις για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την Κόβιντ. Σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει η δίκη στη Ρώμη. 2500 σελίδες έρευνας της Εισαγγελίας καταγγέλλουν λάθη, καθυστερήσεις, παραλείψεις, ψέματα. Ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κόντε καυχιόταν για την ασφάλεια στα MME.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button