Θα πειράξουν το DNA για να μας πεθάνουν και το Συνταγματικό Πραξικόπημα στην εκπομπή Προσαλέντη 08/09 (Video)

Άλλη μια μέρα η εκπομπή του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη στο Ράδιο Αμαζόνιος αποκάλυψε πως μπορούν να πειράξουν το DNA μας για να μας σκοτώνουν νωρίτερα με το εμβόλιο που μας ετοιμάζουν και να έχουν μείωση πληθυσμού και παράλληλα τα συμφέροντα να κερδίζουν από τα νοσήλια και τις Συντάξεις από τον Ξαφνικό Θάνατο μας..Το ηχητικό από τον Ελληνα Γιατρό Δημήτρη Γακη είναι αποκαλυπτικό.Η καταγραφή του έγινε απο τον Ρ/Σ Fokus.Μια τοποθέτηση που πρέπει να την ακούσουν ολοι οι Ελληνες.

Η συνέχεια στην εκπομπή του ήταν πιο Δυνατή με ένα άλλο Ηχητικό με τον Συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου..Απο τους λίγους Ελληνες που τολμά και μιλά όταν τα Μέσα Εξαπάτησης απο  στις Λίστες Πετσα έχουν αφηνιάσει  για να μας Τρομοκρατούν και να παίζουν παιχνίδια Συνωμοσίας κατά των Πολιτών. Οι δηλώσεις έγιναν στο Δημοσιογράφο Γιάννη Δεμερτζη πριν λίγες μέρες και ήταν συνταρακτικές..

Ο κ.Σπυρου ανέφερε οτι ο Κορωνοιός είναι μια Παγκόσμια Μούφα .Δημιούργησαν τα μνημόνια και τώρα τον ιό που δεν μπορεί να σκοτώσει στην πραγματικότητα αλλά θέλουν να βάλουμε τα Φίμωτρα και να μας κάνουν τα εμβόλια..Θέλουν Παγκόσμια Κυβέρνηση και κάνουν πρόβα πόσο υποτακτικοί είμαστε. Είμαστε στην αρχή της Γενοκτονίας .Αν κάνουμε το εμβόλιο θα πεθάνουν το μεγαλύτερο μέρος του Πληθυσμού.Ο πρώτος ιός είναι της Πείνας..οχι ο Κορωνοιός.Μας θέλουν γονατισμένους δεν πρέπει να υπακούσουμε να φορέσουμε μάσκες .Τα εγκλήματα αυτά έχουν γίνει με Νόμους .

Και με τους Παράνομους Νόμους παράνομους μας χτυπούν έχοντας τους ως όπλα ..εναντίον μας.Οι Γιατροί ειναι μέσα στο σύστημα τους απειλούν με τις θέσεις τους και δεν τους βγάζουν στα Τηλεοπτικά Κοπροδοχεία να πουν την γνώμη τους. Έπρεπε να είχαμε κατέβει στους δρόμους. Οι Νόμοι είναι απάτη. Προσπαθούν με τους Νόμους να καταστρέψουν το Κράτος. Οι Δικαστές έχουν τρομακτική ευθύνη. Γνωρίζουν οι Δικαστικοί ότι είναι παράνομοι και δεν κάνουν τίποτα. Εχει παραβιαστεί το Σύνταγμα .

Είναι Νόμοι Ομοφυλικοί Μασωνικοί Εβραικοί και δεν πρέπει να υπακούμε σε αυτούς τους Νόμους .Καμιά υπακοή καμιά Υποταγή στους Παράνομους Νόμους..Είναι Αντισυνταγματικοί ..Κανένας δεν πρέπει να φοράει μάσκα καμιά πειθαρχία στο εμβόλιο γιατί θα μας σκοτώσουν και δεν πρέπει να υπακούμε αυτά τα αποβράσματα που παριστάνουν τους Πολιτικούς..Και οι Αστυνομικοί ξέρουν οτι εκπροσωπούν παράνομους Νόμους είναι τα κουτσαβάκια και ως Πρωταιριανοί πηγαίνουν και συλλαμβάνουν ανθρώπους και τους ρίχνουν πρόστιμα όταν τα πρόστιμα έχουν παραβιάσει 5 Συνταγματικά άρθρα.

Δεν μπορούν να αφανίζουν με τους Αντισυνταγματικούς Νόμους τους Ελληνες. Έχουν κάνει εγκλήματα και οι Δικαστές…Πρέπει τα Δικαστήρια να έχουν ενόρκους για να αποφασίζει και Λαός.Τέρμα με το παραμύθι του Κοροιδοιού γιατί θα μας αφανίσουν ολους .Η Μάσκα θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους διότι σου κόβει τον αέρα .Τα καθάρματα μας έκοψαν και τον αέρα..που αναπνέουμε.Πρέπει να δείξουμε ανυπακοή επαναστατήσουμε γιατί επανάσταση σημαίνει επανασυστήνω την στάση μου κατά των εξουσιαστών ..

Στους δρόμους γιατί εχει παραβιαστεί το Σύνταγμα..Οι Νόμοι είναι τα όπλα των Εξουσιαστών… ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…Φανταστικός ο Συνταγματολόγος Βασίλης Σπύρου..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button