Έκλεισε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας..ΤΡΙΑΝΤΑ (30) μπολιασμένοι Υγειονομικοί θετικοί!!!

Οπως καταγγέλει η Δήμητρα Λάμπρου (Φωτό) Τ.Ε Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας στην εταιρεία Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κυπαρισσίας   το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας…για 3η εβδομάδα ειναι κλειστό..
Πάνω από 30 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί θετικοί (+) νοσούν και μεταδίδουν ελεύθερα τον κωρονοιο…..
Κατά τα άλλα 21 υγειονομικοί σε αναστολή…για να μην κινδυνεύσει η μονάδα  από αυτούς…Η ίδια εικόνα και σε πολλά άλλα νοσοκομεία της Ελλάδας….
Καλή δύναμη στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μου καλό κουράγιο και ψηλά το κεφάλι οι αγώνες θέλουν θάρρος και τόλμη και πολλοί λίγοι έχουν το σθένος να πολεμούν!!!!
Τελικα η Κυβέρνηση της ΝΔ πιονι της Νεας Ταξης που θελει να μειώσει τον πληθυσμο να μοιρασει αρρωστιες και να σκλαβοποιήσει τους πολίτες συνεχίζει ακάθεκτη
Διαχώρισε τους πολίτες τρομοκρατώντας ανοίγοντας τη σέσουλα του Κρατικού Χρήματος στα Μεσα Εξαπάτησης  και συνεχίζει να εκβιαζει…Εκβιασε τους Υγειονομικούς ..ΝΑΙ γιατι δεν αντιδρούν…Προτίμησαν να εμβολιαστούν για να εχουν τη δουλίτσα τους και ξέχασαν τους συναδέλφους τους που τέθηκαν σε αναστολή..
Τωρα η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ τους χτυπά τη πόρτα της ζωης που επέλεξαν..Να ζήσουν λιγο η με αρρώστιες γιατι δεν δέχθηκαν να αγωνιστούν ..Τωρα οι μπολιασμένοι βγαίνουν θετικοί εχουν τον επικίνδυνο τεχνητό ιό μεσα τους και οι ΑΚΙΔΕΣ τους τρωνε χρόνο ΖΩΗΣ…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – VIDEO

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ME 63 KOINOΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εάν έκανες το “Εμβόλιο”! Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών που αφορούν τον SARS-CoV2…

    http://www.press-gr.com/2021/09/david-e-martin-sars-cov2.html

    Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών (διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας) που αφορούν τον SARS-CoV2 και το τι διαπίστωσε είναι τρομακτικό…
    Μιά συνέντευξη με τους David E. Martin and Reiner Fuellmich στην Ανεξάρτητη Γερμανική Επιτροπή Ερευνών για τον Κορονοϊό

  2. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ …ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK με 63 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ…KAI VIDEO ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV….ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ANΑΡΤΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button