Έκαψαν τη Μόρια κατέλαβαν την ΔΕΗ οι λαθροεισβολείς στην Μυτιλήνη

Συνθήκες αποσταθεροποίησης των νησιών μας..

Τα πληρωμένα και στρατευμένα Μέσα ενημέρωσης δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ για τα νησιά του Αιγαίου….Τα έχουμε χάσει και αφηνουν στο σκοτάδι οτι και αν γίνει…Είχαμε άλλη μια εξέγερση Λαθροεισβολέων υποκινούμενη .Έκαψαν Μορια και Παναγιούδα και εισβολή στον σταθμό της ΔΕΗ!!! Η Αστυνομία δεν κατάφερε να αποτρέψει κατάληψη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ σημείου όπως η ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί το νησί!!!

Το επόμενο βήμα θα εχει ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ…Δυστυχώς όσους και να μεταφέρουν στην ενδοχώρα δεν αλλάζει τίποτα στα νησιά του Αιγαίου ..αντιθέτως μεταφέρουν ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ σε ολη την Επικράτεια και όταν ξεσπάσει κάτι στην ελλαδα η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ θα απλωθεί ΠΑΝΤΟΥ…

Διαβάστε τι γράφει ο Εμμανουήλ Πέτρου από την Μυτιλήνη:

”Στη Μυτιλήνη τα χθεσινά γεγονότα ήταν σοβαρά. ” Πολύ σοβαρά όμως που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν. Δυστυχώς, στη κυβέρνηση αποδείχθηκαν πολύ λίγοι στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Οι λαθρομετανάστες χθες εξεγέρθηκαν, έκαψαν, λεηλάτησαν, πλιατσικολόγησαν, κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών.

Μέσα στην ίδια μας τη χώρα ξένοι εισβολείς επιβάλουν τη βούληση τους με παράνομες και υποκινούμενες πράξεις. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Στα αρμόδια Υπουργεία επικρατεί βαθύς ύπνος. Πολύ βαθύς. Φυσικά τα περισσότερα media πλήρως καθοδηγούμενα και κατευθυνόμενα απέκρυψαν τα γεγονότα και συγκεκριμένα τα παρουσίασαν σαν άλλη μια έκρυθμη στιγμή στο νησί.

Επειδή εμείς εδώ ούτε εξαρτόμαστε από κανέναν ούτε και μας πληρώνει καμία ΜΚΟ λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο έλεγχος χθες χάθηκε και καμία αστυνομία δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών που έσπαγαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα ενώ το πρωί είχαν εισβάλει στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ εγγύς της πόλης της Μυτιλήνης.

Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα περιστατικό με απόπειρα κατάληψης στρατηγικού σημείου της νήσου από το οποίο εξαρτάται η ενεργειακή κάλυψη του νησιού.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες τα είχαμε γράψει και σε σχετικό μας άρθρο όπως αυτό θα το διαβάσετε παρακάτω.

Όχι γιατί είμαστε το μαντείο των Δελφών αλλά γιατί υπήρχαν όλες οι ενδείξεις για το που βαδίζει η κατάσταση.

Όμως η κυβέρνηση εφάρμοσε το δόγμα και τη πολιτική της πλήρους αδράνειας. Γι αυτό και αναφερόμαστε σε εγκληματικές αμέλειες και ευθύνες τόσο από υπηρεσιακούς φορείς όσο και από πολιτικούς.

Το επόμενο βήμα είναι η αιματοχυσία. Φυσικά οι λιγοστές και αδύναμες αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να το αποτρέψουν όπως χθες δεν απέτρεψαν τις λεηλασίες και τους εμπρησμούς.

Είναι θέμα χρόνου. Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε ή δεν γνώριζε.

Καλές οι αναλύσεις για φρεγάτες και μαχητικά αλλά στο τέλος θα χαθεί ελληνικό εδαφός χωρίς να πέσει μια τουφεκιά από την εισβολή των λαθρομεταναστών και τον μαζικό εποικισμό που διεξάγεται.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΛΑ ???? ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ …ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ??? ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ….ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ???? Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΣΑ…ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ …Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ …….. ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ …ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ….. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close