34.632 χιλ.ευρω για το Μένουμε σπίτι στα Μέσα της Κέρκυρας..Η Λίστα του νησιού.

Τριάντα τέσσερις  χιλιάδες ευρώ εξακόσιες τριάντα δυο ευρώ εισέπραξαν με ΦΠΑ τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης Κέρκυρας για το Κοινωνικό σποτ Μένουμε Σπίτι.

Η Διαφημιστική εταιρεία INITIATIVE μοίρασε κατ εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη 20 εκ ευρώ και από αυτά στην Κέρκυρα επέλεξε τα συγκεκριμένα Μέσα ενημέρωσης αφήνοντας τα υπόλοιπα απ έξω..

Οι επιλογές γινόταν και γίνονται με Κομματικά κριτήρια απο παλιά και λόγο έχουν για την επιλογή η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κράτσα ,η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Μερόπη Υδραίου ο Βουλευτής κ.Στέφανος Γκίκας και η Νομαρχιακή της ΝΔ με πρόεδρο τον κ.Κοντό.

Συνήθως στο παζάρι του ποσού ανάλογα με κάθε Νομό  μπορεί να έχει προηγηθεί επικοινωνία για να μην ασκείται σκληρή κριτική .Όσα βέβαια ασκούν μένουν απ έξω.

Τον Μάρτιο η κυβέρνηση εξέδωσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία, μεταξύ άλλων, προβλέφθηκε η λόγω των έκτακτων συνθηκών ΔΩΡΕΑΝ προβολή από όλα τα ΜΜΕ των διαφημιστικών μηνυμάτων για τον Κορωνοϊό.

Μόλις μία εβδομάδα μετά, το δωρεάν έγινε 11 εκατομμύρια. Με την ίδια Πράξη που προέβλεπε το δωρεάν. Με ωμή παραβίαση αυτής.Στη συνέχεια η  Κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε άλλα 9 και τα έκανε 20!

Το amazonios.net και η vraxonisida δεν δέχονται να συνεργαστούν με κανένα Παρανοϊκό Πολιτικό σύστημα για μείωση πληθυσμού και υποχρεωτικό τσιπάρισμα για πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας..Δεν εισπράττουμε ούτε δεχόμαστε χρήματα του Ελληνικου Λαού για αυτή τη συνωμοσία εναντίον του.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button