Εισαγγελέας Eφετων έμεινε φυτό απο το astrazeneca…

O Εισαγγελέας Εφετων Πάτρας  Γιώργος Τσιρώνης  μετα τον εμβολιασμό του με το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ σκεύασμα της Astrazeneca υπέστη παρενέργειες βλάβες στην Υγεία του και έμεινε ΦΥΤΟ!!! Επίσημα δεν μιλάει κανένας!!

Υπάρχουν άνθρωποι που εχουν υποστεί παρενέργειες και δεν δηλώνονται..Εχουμε πολίτες Τρομοκρατημένους έχουμε την Χειρότερη Υγειονομική Δικτατορία οπως ανέφερε ο Καθηγητής κ.Βαθιώτης ο οποίος επιβεβαίωσε την τραγική κατάσταση και τις βλάβες που υπέστη ο Εισαγγελέας κ.Τσιρώνης.

Συμφωνα με πληροφορίες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου ο Εισαγγελέας κ.Τσιρώνης υπέστη πολλαπλές θρομβώσεις. Εισήχθη αμέσως σε κλινική και εδώ αρχίζει η τραγωδία. Ο Εισαγγελέας αντιμετώπισε 30 με 40 ανακοπές. Το αποτέλεσμα ο άνθρωπος να μην  έχει επαφή με το περιβάλλον.

Οι παρενέργειες δεν κάνουν διακρίσεις….Χτυπάνε με τα ισχυρά σκευάσματα και οποιον πάρει ο Χάρος και οι υπόλοιποι οπως εχει αναφέρει ο Νομπελίστας Ιολόγος Μοντανιε θα ταξιδέψουν σε ενα εως τρια χρόνια..Οπως εχουν γράψει ΠΡΙΝ 10 χρονια Εφημερίδες Εξωτερικού καθως και Ελληνικές εκδόσεις εκτελείται Μείωση πληθυσμού Σκλαβοποίηση και έλεγχος της ανθρωπότητας..

Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Για να δουμε πότε η Δικαιοσύνη θα κινηθεί να προστατέψει τους πολίτες που ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ με το πρόγραμμα Covid 19 ..Ποτε θα σταματήσουν την Γενοκτονία…Οι 16.000 θάνατοι και οι 1.700.000 παρενέργειες που καταγράφονται στην Ευρωπαϊκή Βαση Δεδομένων δεν τους λέει τίποτα?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

“Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Τα μέτρα τους είναι Παράνομα και ΑΚΥΡΑ..(Video)

Τελειώνει τον Μητσοτάκη ως αρχηγο εγκληματικής οργάνωσης ο Αντωνιάδης..Παραπομπή 5 Εισαγγελεων για τις Νεκροψιες!!

Μήνυση κατα Μητσοτάκη & Χαρδαλια..για Εκβιασμούς με τα εμβόλια ρατσιστικό διαχωρισμό πολιτών κ.α (VIDEO)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button